Felső bal első fog fájás. Illetve felső jobb 1 szuvasodás, túlérzékenység. Valaki segítene ez ügyben (röntgennel)?
Figyelt kérdés
Megütött egy kocsmás C. típusú ember tavaly ilyenkor kb. Hatalmasra dagadt a szám. Fájt az egész, elmentem fogászatra, kaptam antibiotikumot. Közben amúgy eltörtem a lábam is. Ez mindegy, mert én hibám. A napokban elkezdett fájni ez a fogam (Felső, bal első) és úgy döntöttem, megnézetem, talán eltört a foggyökér. Nem mosok fogat soha sem, max 1 évben 1-szer. De a doktornő szerint csak egy kis gyulladás van ott. Ti mit gondoltok? 26/férfi
Link: [link]
2021. ápr. 30. 22:05
21/38 anonim válasza:
Vkinek szolnod kene hogy mutassa meg hogy kell fogat mosni
22/38 A kérdező kommentje:
Egyébként meg #13-as nem értem mi bajod a számmal, szagolj egyszer bele, azt ajánlom, mielőtt ítélkezel. :) Bár... fene tudja, lehet nem jó ötlet. Esetleg valaki tudna a kérdésre is válaszolni?
2021. ápr. 30. 23:29
23/38 anonim válasza:
A fogorvos valaszol , o tudja a tutit. Ezzel foglalkozik. Mi csak vak toltennyel lovoldozunk.
24/38 A kérdező kommentje:
#21 Nem tudom, egyik fogam se fájt, mielőtt a c. típusú magad fajta be nem verte, mert elvettem az utolsó arany ászokot a polcról tavaly májusban. ^^
2021. ápr. 30. 23:31
25/38 A kérdező kommentje:
#23 Köszönöm. Nyilván utána nézek.
2021. ápr. 30. 23:33
26/38 anonim válasza:
Ezert kaptad az utest tesvír ?? Há nem vóút jáó a borsódí?
27/38 A kérdező kommentje:
Csak azt hittem itt is vannak olyanok, akik voltak hasonló helyzetben vagy fogorvosok, de úgy látszik csak arról van szó, hogy büdös száj stb... Semmi válasz. Megint az értelmiség... ez az értelmiség.
2021. ápr. 30. 23:34
28/38 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem szeretem. Olyan, mint a mosogatószeres víz. Neked jó az? :)
2021. ápr. 30. 23:37
29/38 anonim válasza:
Hát ne is haragudj de aki életében nem mosott fogat 26 év alatt az minden csak nem jó es egeszseges. Alap szájhigienia kene neked , meg 1 jo fogdoki. Ha igy folytatod lassan nem 1 foggal lesz gond , sot tuti hogy nem 1vel van. Mennyi fogko meg lepedek lehet te jo eg..
30/38 A kérdező kommentje:
#29 Ne térjünk már el. Ott van a fogam meg lehet nézni. Minden fogam tökéletes, csak lepedékes. Ami kb 0 munka. Nekem nem ezekkel a fogakkal van a bajom, most lehet szidni az anyámat is. :) Tényleg hülyeség volt feltenni ezt a kérdést tökkelütötteknek.
2021. ápr. 30. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!