Hogy zajlik egy fitymaszűkület kezelés?
Szaisztok!
Holnap (ma) megyek dokihoz, de még csak konzultálni szeretnék vele, és igazából félek az egésztől. Kérdezni szeretném, hogy ez hogy zajlik, mennyire rossz, meddig gyógyul? Bármi érdekel!
Üdv
Hali ismét!
Örülök, hogy sikerült találnod egy normális, alapos és naprakész dokit, és köszi a tapasztalatokat. :-)
Félni meg ráérsz majd csak akkor félni, amikor betolnak a műtőbe, addig nem kell, éppen emiatt, ha lehet legyen melletted vki barát, akivel várakozol a műtétedre.
A 19:25-ös hozzászóló (közvetlenül előtted) az a srác, akit elkísértem a műtétjére. Ha érdekelnek a tapasztalatai, kíváncsi vagy az élménybeszámolójára kérdezd őt, ha akarod itt, ha akarod priviben.
Ami meg a fitymádat illeti, ha hiányzik a teljes hosszúság, TLC-fitymanyújtó kúppal visszanyújthatod eredeti méretére, merem ezt állítani azután, hogy közölted, -- sztem mindannyiunk megnyugtatására -- csak részleges metélés lesz. De ráérsz ezt azután is eldönteni, hogy túlvagy a műtéten, láttad a végeredményt, majd teljesen begyógyult, és éltél is vele egy picit.
Ez a műtét egy kisebb változás, ha úgy tetszik, egy komoly élmény az életedben. Ha úgy glod, viszonyítanál, érdekelne a változás a korábbi állapothoz képest (előtte-utána állapot), akkor fényképezőgéppel magadnak is dokumentáld a dolgokat, hozd ki a pozitívat a negatívból!
Sokat tanul6sz belőle (nemcsak) saját véleményem szerint.
Várjuk a fejleményeket, és sok türelmet, a műtéthez sikert és főleg kitartást kívánok! :-)
Üdv: EE
Jajte lany...
Eleg, ha egyszer vagnak feleslegesen es rosszul es utana kiszaradt kerges, elfeheredo ronda makk marad hatra....
Jajte lany...
Eleg, ha egyszer tortenik ilyen, hogy utana fajjon a szex egesz eletedben.... eleg, hogy egyszer vagjanak teljesen ugy, hogy utana a foltoktol ugy nezzen ki a makk, mintha nemibeteg lenne az ember.... hat meg JO, hogy fel az ember.... noi korulmeteles is letezik, ha atesnel rajta, nem lennel ilyen laza, szerintem
Sziasztok!
Na, megtörtént a beavatkozás, ami nem volt gáz. Az elején a helyi érzéstelenítő injekció kellemetlen volt, de a többi része elviselhető volt. Részleges eltávolítást végeztek, még meg van duzzadva a bőr, de nem fáj szerencsére, csak kicsit kellemetlen, de az a duzzadtság miatt van.
Szeretném kérdezni, hogy kb mennyi idő után múlik el a duzzadtság?
Hali ismét!
Néhány nap, fél hét lehet a te esetedben mire teljesen felszívódik a duzzanat kb., mivel csak részleges eltávolítást végeztek. Több tapasztalatért kérdezd priviben a múlt szerdán műtött barátomat (19:25-ös hozzászóló), ebben ő jobban képben van, mint én.
Ami viszont így a műtét után érdekelne...:
_ Úgy kb. mennyi fitymát szedett le a doki?
_ Te is kaptál előtte Dormicumot?
_ Maga a műtétből mire emléxel? Éreztél alatta vmit a Lidocaintól függetlenül is.
_ Mennyi ideig tartott a beavatkozás?
_ Volt veled valaki a műtétet megelőzően? Mennyire paráztál a műtét előtt? (Az alapkérdésed kifejtésében azt írtad, félsz az egésztől. Ez a félelmed mennyit változott?)
_ A beavatkozást követően mennyi ideig maradtál benn?
(Egyesek azt mondják, megvárnak egy vizelési alkalmat, csak aztán engedik haza a pácienst, míg mások szerint ilyen nincs. Nálad volt vmi hasonló feltétele a mielőbbi hazatávozásnak?)
Örülök, hogy egy viszonylag kis(ebb) kellemetlenségű élményként maradt meg ez az egész procedúra nálad. Nem tudom, milyen srác lehetsz, voltak-e valaha önbizalomproblémáid, vagy esetleg időnként sok is van-e belőle,... :-) ... de a hozzáállásod ehhez az egészhez -- ...(a problémádhoz, dokihoz, a vizsgálatokhoz, a műtéthez és a fájdalomtól való félelemeid leküzdéséhez) ...úgy gondolom, -- szépítés nélkül PÉLDAÉRTÉKŰ ÉS BECSÜLENDŐ.
Amit még javaslok, hogy a műtéti heget körömvirág-krémmel kend be naponta 2x legalább, akkor ugyanis a heg hamarabb és szebben gyógyul, mivel a zsíros kenőcs nem engedi, hogy kiszáradjon a seb, uakkor védi a kórokozóktól. Előtte azonban kamillában füröszd, az nagyon jó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő-fertőtlenítő hatással bír.
Vértisztítóként ajánlanám neked a fokhagymát, még akkor is, ha utána erősen érződik a szájszagodon, max a bnő is bekap egyet. :-) Ugyanis a megmaradt fitymarétegben továbbra is élnek a kapillárisok (hajszálerek), és ha tisztábban, jobban áramlik a vér, nemcsak a cerkád áll majd stabilabban a bnőd legnagyobb örömére, de a vér oxigéntartalma könnyebben eljut a sejtekhez és a seb BELÜLRŐL is gyorsabban gyógyul. ;-)
Jah,... apropó barátnő...
2 hét üzemszünet mindenképp kell az önkielégítésben, max nagggyon óvatosan már másfél héttől el lehet kezdeni húzogatni a maradék fitymát.
4 hét-1 hónap pihenő után meg majd a szex fog jobban esni, szenvedélyesebben is, mivel el tudom képzelni, milyen hiányérzetetek lehet ez idő alatt.
A fokozatosság elvét pedig tartsd be, és minden oké lesz, ahogy a műtéten is! ;-)
Köszönjük előre is élménybeszámolódat! Nagy segítséget nyújt6 számos fiatalnak, amit írsz!
Üdv: EE
>>...
+1.) Műtét előtt konkrétan hová szurizott be érzéstelenítőt? Hány helyre ill. hány db mekkora fecsivel?
+2.) Műtét alatt mire gondoltál? Mi motoszkált a fejedben, már ha volt ilyen? (Ha hülye a kérdés, bocs, én még nem voltam így műtve... (koppkoppkopp))
EE
Szia!
Akkor kezdem:)
Csak a végét szedték le, gyakorlatilag most teljesen fedi a makkomat a bőr, majd kíváncsi leszek rá, ha lelappadt a történet. Dormicumot nem tudom, hogy kaptam-e:)
A műtét úgy zajlott, hogy kb 3x vagy 4x oltott be a doki, először a p*csöm tövébe, a többit nem tudtam pontosan megállapítani, mert akkor már kevesebbet éreztem, de a többi injekció előtt megcsípkedett a doki, hogy hol mit érzek, és oda adta, ahová kellett:)
Egyébként nagyon durván nem lehetett érezni semmit, csak hogy valami történik, de igazából csak onnan tudtam, hogy mi történik, hogy mondták. Azt, hogy vágják, azt nem mondták, de tudtam, mikor történik, mert olyan érzésem volt, mint amikor mondjuk vágsz valami papírt, és érzed, ahogy halad az anyagban az olló. Akkor, és ott nem volt gáz, de így visszagondolni rá, háát elég izé...:)
Kedvesem kísért el a műtétre, és ő sztem jobban izgult, mint én:) Valahogy a doki személyisége talán megnyugtatott, meg az is, hogy sok jót hallottam róla, és megbíztam benne.
A műtét után kb egy órát marasztaltak, kétszer ránézett a doki, hogy nem vérzik-e túlzottan, meg ilyenek, aztán jöttünk is haza.
A körömvirágkrémre barátnőm is esküszik, szóval nem marad el, és épp most lógattam bele kamillába a brét, illetve Tetrán kenőcsöt is javasolt a doki, azzal is kentem már be.
Egyébként most még meg van dagadva, és már várom, hogy lelappadjon, mert így elég kényelmetlen, de a legfurább érzés az, hogy amikor hozzáérek, akkor ugyebát látom, hogy a végéhez érek hozzá, és közben azt érzem, hogy feljebb érintem meg:D Iszonyat furcsa érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!