"Részleges" fitymaszűkület? (Bővebben lent! )
1. válaszoló: írtam hogy nyugalmi állapotban hátramegy a fityma, merev állapotban is félig (teljesen is letudom húzni de az már fáj). Minden nap mosom, kifejezetten nemi szappannal úgyhogy nem gennyesedik, se gyulladás :)
2. válaszoló: eléggé strandkölyöknek vallom magam, de rossz belegondolni hogy valaki a legbecsesebb testrészem körül matat, neadjisten' vagdossa. :S Azt olvastam valahol (talán pont itt a gyakorikérdéseken) hogy ami nekem is van, a fitymaszűkület enyhébb fajtája és hogy 17 éves korig a fityma tágulhat. Ezért szeretem volna orvos kerülni és otthon rásegíteni a dologra. :)
Köszönöm a válaszokat, akkor ebből sajnos dokilátogatás lesz! :/
14:25 vagyok,
épp ez az legbecsesebb testrészedről van szó, ne hanyagold el. Egy orvos nem fog azon csámcsogni, hogy neked testileg, lelkileg problémád van, hanem segíteni fog.
19:46 vagyok újra,
ha gondolod privizz rám. Néhány tippet, tanácsot meg tudok veled osztani ezzel kapcsolatban, mivel nekem is efféle fitymaszűkületem van és most vagyok tartok a problémamegoldás előtt.
fürdéskor meleg vízben állítsd fel a péniszed és 1-2 percig húzkod a fitymád hátra és minden nap majd kicsit könnyebben és kevésbbé fájva,feszülve tudod hátra húzni és majd egyre hátrább fog a bőr menni.
Ha nem válik be,menj urolgoshoz,de mond el neki,hogy körülmetéltést semmiképp nem akarsz,meg akarod tartani a fitymád ,a fityma plasztika a legjobb,akkor megmarad a fitymád.A dokikkal vigyázz mert meggyőznek mindenkit sokszor a körülmetélésről,miközben lett volna más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!