Fitymaszűkület lenne?
Nem metélnek körül,csak egy kis bemetszést csinálnak.
Ha visszahúzod, akkor ott szorít?
hát nem szorít. A fitymaszűkület általában azért van mert maszturbálásnál soha nem húzta az ember a makk mögé.
Na nálam is ez történt, eddig még a makk mögé sem ment, de ügye nem is foglalkoztam vele, mert anélkül is ugyanolyan.
Most már lemegy, mert párszor úgy csináltam és annyi még tudott bővülni.
Szerintem a te esetedben ez nem vészes, ha merev állapotban is tudod a makk mögé húzni. Mindenféleképpen jó lenne ha megmutatnád dokinak, első alkalommal csak megvizsgál, nem lesz egyből műtét.
Ezenkívül nagyon sokféle megoldás létezik a fitymaszűkületre. Pl.: TKM azaz teljes körülmetélés (zsidókat is efféleképpen metélik), RKM azaz részleges körülmetélés (ez esetben nem távolítják el a fitymát hanem csak egy részét és a fityma merev állapotban is fedi a makkot), valamint napjainkban elterjedt a fitymaplasztika ami fitymaátalakítást jelent (ez esetben is megmarad a fitymád). Léteznek házi megoldások is, de mindenféleképpen doki lássa.
Nekem holnap lesz fitymaplasztikám, majd ha túlestem rajta megírom milyen volt.
20/F
@ 20F [tegnap 15:59]
Sok sikert a fitymaplasztikához, és azért én is drukkolok, hogy minden rendben legyen, és jól sikerüljön.
_ Miféle fitymaplasztika lesz am?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!