Fitymaszűkületre van otthoni kezelés?
Lehet e otthoni kezelést alkalmazni fitymaszűkület esetén?Nézegettem neten de legtöbb oldal sebészeti beavatkozást javasol.
Én nem akarok orvoshoz menni ezzel,mert cinknek találom.
Egyik fórumon olvastam,hogy tágítani lehet,de nem írtak bővebben a dologról.
f/18
Jól előrehúzod a fitymát és egy hatalmas hentesbárddal odacsapsz.
Ha kicsit mellé megy, lehet soha többé nem fogsz szexelni, de legalább orvoshoz nem kellett menni!
huzikálhatod, de az csak akkor hatásos, ha csak kismértékű a fitymaszűkűlet. NAgyobb mártékünél nem érsz el vele eredményt.
Ha 18 éves vagy már,akkor lehet annyi eszed, hogy tudod orvoshoz menni nem ciki.
(vagy lemondassz a szeretkezésről egy életre és kolostorba vonulsz)
Kérdés, h mikor nem megy hátra (vagy csak fájdalmak árán)? Ha izgalmi állapotban van, vagy már ernyedt állapotban is?
Mert ha "csak" izgalmi állapotban, akkor nyugodtan rá lehet tágítani a "bőrt"! :) Pl csináld úgy, h amikor még nyugiban van, húzd hátra teljesen rajta, majd így produkálj erekciót. Vagy úgy is lehet, h csak a makkod feléig húzod hátra és utána ahogy elkezd duzzadni a hímvessződ az erekciótól (és egyértelműen a makkod is), akkor a bőr is tágulni fog rajta. Ha ezeket a dolgokat megismétled, idővel egyre könnyebben hátra fog "szaladni" a bőr fájdalom nélkül is! :)
Remélem segíthettem!
Cink??? Az lesz "cink" ha majd gennyesedni fog, és ha valóban nagy a gond nem foglalkozol vele.
Van rá krém is, ami kis baj esetén segíthet, de ha nem, akkor marad a műtét.
Férjem nagyon félt tőle, de belátta, hogy anélkül 'ott'használhatatlan...Rávettem, s azt mondta a műtét után,hogy egyáltalán nem volt vészes, s utána sem fájt, amíg be volt kötve és kenegettük.
Mi kb. 6 hét után 'használtuk', sokkal nagyobb, életerősebb, és jobbbbbb! Szóval nem kell félned! Nem cink...
Értem.köszönöm szépen az értelmes válaszokat...több mint v.szinű,hogy elmegyek orvoshoz mielőtt késő lenne.
Utólag annyi,hogy a kantár miatt feszül,s az nem engedi hátrahúzni erekció közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!