Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületre van otthoni...

Fitymaszűkületre van otthoni kezelés?

Figyelt kérdés

Lehet e otthoni kezelést alkalmazni fitymaszűkület esetén?Nézegettem neten de legtöbb oldal sebészeti beavatkozást javasol.

Én nem akarok orvoshoz menni ezzel,mert cinknek találom.

Egyik fórumon olvastam,hogy tágítani lehet,de nem írtak bővebben a dologról.

f/18

2011. okt. 13. 10:02
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

hát köszönöm sokat segítettetek.már csak elkell menni:/

Azabaj,hogy Miskolcon van nyolcvanezer k.ház és nemtudom meikbe menjek.:D

2011. okt. 13. 10:47
 12/36 anonim ***** válasza:
Menj a háziorvoshoz, úgyis ő adja a beutalót
2011. okt. 13. 10:50
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Urológiára még beutaló sem kell a háziorvostól, egyszerűen el lehet menni a területileg legközelebb lévő szakrendelőbe vagy kórház Urológia Ambulanciájára.

Házilag nem lehet "megoldani", fordulj szakemberhez!

2011. okt. 13. 11:09
 14/36 A kérdező kommentje:
Mindenképp.köszönöm.!
2011. okt. 13. 11:11
 15/36 anonim ***** válasza:

Fürdéskor meleg vízben merev állapotban kell húzogatni és lazulni fog enyhe szükületkor a fityma.

Urológusnál vigyázz sok egyből metélni akar,de van fityma plasztika is és akkor megmarad a fitymád gyorsabban is gyógyul és műtétnek nyoma sem marad.Orvosnak mond el hogy ragaszkodsz a fitymádhoz,mert sokszor azzal ijjesztegetnek hogy ha csak plasztikát csinálnak,akkor később visszajöhet,térhet a szükület ezzel véve rá a körülmetélésre,na ebbe nem menj bele.

Mennyire tudod hátra húzni a fitymád?

2011. okt. 14. 20:16
 16/36 anonim ***** válasza:
Nem minden suliba van pénisz vizsgálat,még jó,ahol meg van ott sokszor nem korrekt módon végzik,meg nem is kötelező,ezt is elfelejtik mondani,egy általnos orvos meg nem urológus,sokszor ha mereven van csak szükület észre sem venné,meg valahol nem kell húzkodni csak elővenni,hogy a kedves dokinő lestírüje hogy szerinte fejlett vagy nem,bocs de ez nem vizsgálat,ezért senki nem vegye elő.Nők előtt tudod ki húzkodta volna,főleg ha még több osztálytárs előtt kellett volna csinálni.
2011. okt. 14. 20:19
 17/36 anonim ***** válasza:
akkor ha a kantár miatt feszül inkább rövid a féked,azt simán átvágják szikével vagy lézerrel.És ha lett volna vizsgálat a suliba akkor is tarthatnál itt,mivel nem urológus szakember csinálja így észre sem veszik a szükületet sokszor,csak ha igen komoly,meg megalázó módon végzik.
2011. okt. 14. 20:22
 18/36 anonim ***** válasza:
Azért elég vastag arcbőr kell ahhoz, hogy itt valaki beírjon olyat, hogy házi módszerekkel nem lehet megoldani, azért van itt egy jópár ember, aki épp arról számol be, hogy igenis megoldható, ha enyhe a szűkület.... a teljes körülmetélésen kívül amúgy a többi módszer jókat hozhat, én csak az egész fityma levágásáról beszélnélek le, mert én pl eléggé póruljártam vele :(
2011. okt. 15. 20:18
 19/36 A kérdező kommentje:

hát annyira,hogy nemis tudom most miféle izé ez...mert ha norm.állapotban huzigálom akk a fék nemengedi továb..de azér majdnem teljesen lehúzom.

erekció közben meg a makk túl nagy a bőrhez képest szval feszül rajta ezé nemtudom lehúzni..:s

2011. okt. 18. 08:06
 20/36 anonim ***** válasza:
Orvosnál (Urológusnál) voltál?
2011. okt. 19. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!