Fitymaszűkületre van otthoni kezelés?
Lehet e otthoni kezelést alkalmazni fitymaszűkület esetén?Nézegettem neten de legtöbb oldal sebészeti beavatkozást javasol.
Én nem akarok orvoshoz menni ezzel,mert cinknek találom.
Egyik fórumon olvastam,hogy tágítani lehet,de nem írtak bővebben a dologról.
f/18
hát köszönöm sokat segítettetek.már csak elkell menni:/
Azabaj,hogy Miskolcon van nyolcvanezer k.ház és nemtudom meikbe menjek.:D
Urológiára még beutaló sem kell a háziorvostól, egyszerűen el lehet menni a területileg legközelebb lévő szakrendelőbe vagy kórház Urológia Ambulanciájára.
Házilag nem lehet "megoldani", fordulj szakemberhez!
Fürdéskor meleg vízben merev állapotban kell húzogatni és lazulni fog enyhe szükületkor a fityma.
Urológusnál vigyázz sok egyből metélni akar,de van fityma plasztika is és akkor megmarad a fitymád gyorsabban is gyógyul és műtétnek nyoma sem marad.Orvosnak mond el hogy ragaszkodsz a fitymádhoz,mert sokszor azzal ijjesztegetnek hogy ha csak plasztikát csinálnak,akkor később visszajöhet,térhet a szükület ezzel véve rá a körülmetélésre,na ebbe nem menj bele.
Mennyire tudod hátra húzni a fitymád?
hát annyira,hogy nemis tudom most miféle izé ez...mert ha norm.állapotban huzigálom akk a fék nemengedi továb..de azér majdnem teljesen lehúzom.
erekció közben meg a makk túl nagy a bőrhez képest szval feszül rajta ezé nemtudom lehúzni..:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!