Fitymaszűkületre elvileg van valami gyógytea vagy mi a fene. Mi ennek a neve és ez van egyáltalán?
Valahol halottam egy ilyesmi teáról vagy miről.
A nevét és azt,hogy hol lehet beszerezni azt nem tudom.
Szerintem bele kell lógatni és áztatni vagy a franc tudja.Lehet,hogy borogatni kell :S
Csak egy véletlen beszélgetés során halottam erről.Dokihoz nem akarok menni,mert az egyből szétkapja a fél pocsomet.
Azt tudod, hogy minél később mész dokihoz, annál komolyabb műtétre van szükség? Ha nem előrehaladott a szűkület, akkor 1-2 bemetszés is elég lehet a megfelelő helyen.
Egyébként jobb, ha nem halogatod, mivel a szűkület miatt váladék keletkezik a fityma alatt, amitől állandó gyulladásod van/lesz és baromira fáj, a szexben is gondokat fog okozni ráadásul egy elhanyagolt szűkület nagy eséllyel alakul ki péniszrák.
Apám is így volt vele, inkább a halál mint a műtét.
Aztán eljött a nagy pillanat, amikor összejött egy nővel a paplan alatt és totál kudarc volt, jól beégett.
Másnap jelentkezett a kórházba, hogy nem érdekli ha hentesbárdal csinálják is csak tegyék helyre.
Amúgy az enyhe szűkület már gyógyítható krémmel, a fiam is olyat kapott. Kb 3 hónapig kell használni orvosi felügyelet mellett (csak receptre kapható mert hormon tartalmú) és az esetek 50% ennyivel letudható.
Ha nem akkor a műtét segít csak.
A kérdés az, hogy az elkerülhetetlent meddig halogatod.
Amúgy szüleidnek egy jó nagy fenékbe billentés jár, hogy kiskorodban ezt nem rakták helyre és akkor most nem kellene görcsölnöd.
Amúgy a belinkelt képek közül a második az here műtét az első pedig körülmetélés.
A szűkület műtéti kezeléséhez egyiket se kell elvégezni. Ma már plasztikázással megmarad a fityma.
Amúgy laikusnak egy szájsebészeti beavatkozás vagy egy vakbél műtét se szívderitő látvány még is rutinak számít és megtesszük ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!