Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13/F A suli öltözőbe, ami...

13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?

Figyelt kérdés

ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen

az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...

2014. márc. 21. 16:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
43%

Még mindig itt tartasz,ennél a kérdésnél?

Nem sokára 14 éves leszel és itt megakadtál.

7 évesen sem vetkőztem le a női tanárom előtt.

És valószínűleg ha bevett szokás lett volna a zuhanyzás nem a másik nemi szervével lettem volna elfoglalva.

2014. okt. 11. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!