Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13/F A suli öltözőbe, ami...

13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?

Figyelt kérdés

ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen

az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...

2014. márc. 21. 16:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan nem arról van szó hogy izgalmas,hanem ebben a korban vannak nagyon eltérő fejlettségű fiatalok és azt nézik milyen a másiké.A többiek méretéhez hasonlítgatja,meg valóban a szőrősséget is nézi,milyen vastag a másiké esetleg,minden ilyet.

Annak nagyon rossz ez aki szégyenlős,aki a fürdést magánügynek tekinti,intim helyzetnek,abban nem hagy valami jó nyomot ez a helyzet.

2014. ápr. 10. 16:23
 22/61 anonim ***** válasza:
70%

De abban nincs semmi furcsa hogy boxerban beszélgetsz az furcsa lenne ha még 15 percet anélkül tennéd,akkor valami maga mutogatás lenne.

De az egész azért furcsa mert akik fejlettebbek tehát nyugalmi állapotban is már egész férfias mérettel rendelkeznek azok kevésbbé szokták a másikakat nézegetni,én ezt vettem észre.Én nem is mindenkire igaz hogy a másikat bámulná.Szerintem ez attól is függ milyen csoportba,közösségbe van valaki.

Az osztálytárs az más,főleg ha jó a közösség.De tanár az csak akkor mászkáljon oda ha ő is beáll zuhanyozni,az ne nézegessen oda be.:-)

2014. ápr. 10. 16:26
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már elég sok választ kaptál erre és elég sokan leírtuk hogy a hormonok miatt van.Hozzá meg ne érj senkihez vele,ezt nem is értettem,kevés zuhanyzó ellenére is el lehet kerülni azt hogy a másikhoz a nemi szerveddel hozzáérjél,ha meg nem nézegeted a többieket akkor ők sem fognak téged nézni,mert lehet ő meg azért néz,hogy te mért lesed.:-).
2014. ápr. 19. 18:40
 24/61 szamo77db ***** válasza:
100%
Szerintem szexuálisan rendkívül fűtött lehet ott a légkör, ahol ilyen tömeg használja egyszerre a zuhanyzót. És neked erre feláll. Nincs ebben semmi kóros vagy beteg. Ne foglalkozz vele. Lehet, hogy a többiek otthon, a csukott szemhéjuk mögött erre a képre maszturbálnak. Szóval nyugodj meg, nincs semmi baj!
2014. ápr. 19. 19:56
 25/61 A kérdező kommentje:

Értem köszi a válaszokat

Amúgy szerintetek is külön kéne zuhanyozni? értitek nem zavar senki, nem izgulsz nem látsz naponta veled egykorú fiúkat meztelenül, szerintem mégis úgy kéne de ez van...

egyébként ugyanígy zuhanyoznak a lányok is, szerintük is külön kéne, szerintetek ők is ilyenek?

2014. ápr. 25. 17:32
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel baj. Ha egy uszodába, táborba mész,vagy bármi egyebet sportolsz, ott sem mindig megoldható a külön zuhanyzás! Pláne nehéz lenne ezt megoldani egy rövid szünet alatt! Senki nem rajong a nyilvános zuhanyzókért, de ebből nem kell nagy ügyet csinálni!
2014. ápr. 25. 17:50
 27/61 anonim ***** válasza:
70%

A lányok még inkább zavarba lehetnek,ott ez kevésbé megszokott,mert ,a fiúk azért mások mert pl.-ul piszuárba pisilnak,tehát egymás mellett állva,néha látva(mert vannak a másikat bámulók is:-)) és hallva egymást.A lányok viszont külön mozsdóba mennek,külön wc-be pisilni,tehát nem látják egymást,nekik a wc-zés és egy intim,magán jellegű dolog.

Lányokat jobban zavarhatja,ott nem egy hanem két intim rész van,a mell és a nemiszerv is,lehet van is olyan lány,vagy vannak aki/akik nem is zuhanyoznak,hiszen a tanárnak nincs joga leellenőrizni a diákokat,tehát nem lehet tudni hogy fürdenek vajon.A másik hogy a lányok már 11-12 évesen bizony menstruálnak,és ilyen fiatal lányok 13 évesen mint te nem igazán hordanak tampont még,inkább betétet,na egy mensturáló csaj,ha leveszi az alsóneműt és úgy hogy meg van a mensije mennek tusolni,végig vérezné a zuhanyzót bizony.

Tény van akit,/akiket zavar a közös zuhanyzás,és van akiket nem,mert nem vagyunk egyformák,de nem is az a baj hogy ti zuhanyoztok,ha csak valakinek nem nagyon kellemetlen érzés,mert akkor nagy baj van és később komoly gondjai adódhatnak belőle,lelki gondok,akkor van baj ezzel ha úgy érzi valaki hogy erre kényszerítve van,hogy erre valaki rákötelezte,mert egy szégyenlősebb gyereknek ez komoly gondot jelent,már ha csak abból indulunk ki hogy vannak olyan kamaszok,felnőttek is akik nem képesek a piszuárt sem használni hanem inkább a wc-hez mennek hogy egyedül lehessen ürítéskor.

De ha nem zavar hogy közösen kell zuhanyozni akkor nincs baj,de hiába kevés a zuhanyzó arra figyelni kell hogy egy zuhany alá egy ember kerüljön,ha mégis két gyerek lenne ott akkor meg óvatosan kell zuhanyozni nem bele lépni és hozzá érni zuhanyzás közben a másik intim szférájába mint ahogy te írtad hogy a nemiszerved hozzáért a másik sráchoz,mert ebből bajok adódhatnak és kellemetlenségek bizony.Ha erre figyelsz akkor nincs baj.

2014. ápr. 26. 17:55
 28/61 anonim ***** válasza:
70%
A zuhanyzóba vannak elválasztó falak,vagy függöny,vagy egy nagyobb zuhanyzó van és a falból állnak ki a rózsák?
2014. ápr. 26. 17:57
 29/61 A kérdező kommentje:
kösz a részletes választ és amúgy igen úgy van, hogy 1 viszonylag kis terem, 4 zuhany, kiáll a falból de vannak választó falak oldalt, de elöl nincs 1 függöny se, és írtad hogy nem kéne a tanárnak ellenőriznie a zuhanyzást, hát minden óra után bejön és ellenőrizni minket és a lányokhoz is megy...
2014. ápr. 27. 12:54
 30/61 anonim ***** válasza:
70%

Tanár nem mehet be a diákokhoz főleg ha azok meztelenek.

Bocs de ez férfi tanár,vagy női tanár?

Férfi tanár nem mehet be meztelen lányok közé érted?

Hogyan ellenőriz le titeket,ezt hogyan értetted?

A diákokat nem ellenőrzheti le hogy zuhanyoznak,nem állhat oda és nézhet őket meztelenül.

Aztán meg először arról írsz hogy 10 zuhanyzó van most meg már csak négy ezt most nem értem.

Ellenkező nemű tanár nem léphet be olyan helységbe ahol a fiatalok meztelenek,ha erről van szó azonnal szóljatok a szülőknek.

De ha van válaszfal,hiába nincs függöny,akkor könnyű a tisztálkodás mert törölközött magára csavarva kell belépnie a zuhanyzóba annak aki szégyenlősebb és csak ott lekapnia azt,a zuhany rózsa amúgy is a falfele van,tehát az oldalfal az takar és ha valaki arra is megy a fenék látszik csak,utána meg elég ha magára visszatekeri a törölközött.

2014. máj. 1. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!