13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?
ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen
az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...
lehet, de egyébként nem nézik feltünően, senki más nem takarja szinte alig lehet észrevenni hogy néznek csak öltözködés közben néznek legtöbbször és akkor nem takarja :D jó tudom nincs annyi keze
egyedül csak az zavar ott hogy sokan huzogatják maguknak, én is csak azért mert hát fell kell húzni néha a bőrt, de...ő ezt boxerba csinálja... felállítja és úgy huzza.... egyébbként nem szégyenlős sehol máshol de ez már durva hogy ennyire takarja magát mikor tök normális, de erről nem beszélek vele, mert magánügy a nemiszerv
Miért húzogatják? Mert fürdés közben, amikor megmossa, vagy amikor megtörli az ember, akkor persze hátra is húzza. De csak úgy a többiek előtt, öltözködés közben?
A szégyenlősségét pedig nem kell szóvá tenni, mert csak még jobban zavarba hozzátok.
Tanár előtt én sem mutogatnám,semmi köze hozzá,ha ő is beáll zuhanyozni oké de ez csak vicc,ha nem és nincs gond akkor semmi keresni valója ott(azért kíváncsi lennék a tanár is simán levetkőzne e a diákok előtt ha csak úgy bemászkál oda)de van aki tök intim dolognak tarja a) ha már az egyik osztálytársadról )beszélsz fürdést és nem szeretni ha ilyenkor nézik,és a fürdés már az igazi,alapos fürdés mégis csak magánügy,egyedüli tevékenység,ezért zavarhatja.
Van olyan aki meg egyáltalán nem tud más előtt fürdeni,mert annyira intimnek tartja az egészet,nem szeretné más előtt a fitymáját hátrahúzni,a szégyenlősségnek sokszor semmi köze ahhoz hogy kicsi vagy nagy méreted van ,van aki egyszerűen bárki előtt nem akar levetkőzni,szereti megválogatni ki előtt is vetkőzik le és ennyi,csajoknál ez még jellemzőbb.Felnőtteknél is sokszor munkahelyen van hogy csak az egész legyen 45 fő tegyük fel csak a szokásos 10-15 fő akik összeszoktak mennek zuhanyozni és ennyi.Van aki idegen előtt könnyebben vetkőzik le hiszen sosem látja többé mint akit nap mint nap lát.Ahány ember annyi szokás,érzés,felfogás.Ha zavarja véletlenül sem szabad bámulni.
Attól meg hogy valaki nagy dumás nem biztos hogy levetkőzik szívesen van ha mégis akkor ha levetkőzik könnyen,mert az azért igen gyorsan megy lehet alaposan meg nem zuhanyozna szívesen mert neki az kínos.
De ne is hozzd fel neki a fityma hátrahúzását,húzogatást ahogy te fogalmaztad mert azzal zavarba hozhatod.De fürdés közben normális ha hátrahúzza a fitymáját,hiszen így tudja a makkját alaposan megmosni és törölközésnél is még érhető hogy az is száraz legyen.Lehet azért húzza hátra a boxerba mert esetleg ő hátrahúzva hordja a fitymáját,bár ez nem túl gyakori.
Most egyszerre húzza hátra boxerba,vagy többször húzogatja?
Mert ha többször húzogatja akkor itt másról van szó.
nem húzogatja sokszor csak úgy mint akárki más fellhúzza a fitymát... mondjuk ezt más kicsit undi nézni hogy boxerba húzogatja... mondjuk én meg olyan vagyok hogy felveszek egy boxert és abba beszélgetünk ott páran, nem sietünk :D van 30 perc szünet
szerintetek ciki ha boxerba nyugott állapotba van a fütyim, de mégis olyan mint ha állna csak lefelé? tehát erős. mert úgy egy kicsit körvonalas, kicsit előre áll de lefelé és néznek...de nem áll fel legalább
egyébként miért nézik? :D jó én is, de miért? kiváncsiság vagy csak valamiért oda kell nézni?
dehogy
ne szégyelld hogy van farkad, elvégre nem kisfiú vagy, és nem is herélt
én nem szégyenlem a fütyim,
szóval azért nézi mindenki mindenkiét mert izgalmas? vagy férre értettem valamit?
mert most ez mindenkinek izgalmas hogy meztelenek vagyunk 1 helyen? :D szerintem csak kíváncsiság de érdekelne hogy miért...
nem az az izgalmas, hanem hogy változik a tested, és elkezdett érdekelni a nemiség és a szex
1-2 éve ennek nem volt még jelentősége
most meg mindenki nézi, hogy a másiké milyen, mekkora, mennyire szőrös, és összehasonlítja a saját felszerelését a másikéval. ilyen a serdülőkor
persze az is lehet, hogy van akit felizgat a látvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!