Milyen legyen a zuhanyzó?
Nálunk már több féle variáció volt. 2 éve egy zuhany függönnyel elválasztott zuhanyzót csináltunk .A taposó a sarok felé lett lejtetve . Számunkra ez a legjobb,kezdünk idősek lenni .Nem kell bukdácsolnom a zuhany tálcában,nem
verem a könyököm a kabin oldalában .Még egy széket is be lehet tenni,ha már állni sem bír az ember .A takarítása is sokkal egyszerűbb lett így .
re2. Van ennél jobb is: [link]
Kérdező! Én a sarokba tenném a zuhanyzót így két fala csempés lenne, kettő meg üveg. Egyik fix a másik meg az ajtaja. Így teljesen egyedi méretet is meg lehet csinálni. Alja zuhanytálca lenne, de (ha meg lehet oldani) padlószintbe süllyesztve.
nekünk nagyon kicsi a fürdőnk, ráadásul eléggé behatárolta a lehetőségeinket hogy van egy nagy ablak is. bár én ennek örülök, mert lehet normálisan szellőztetni :)
nos, az ablak alatt volt régen a kád, ezt a beköltözés előt kidobtuk, és a helyén épített zuhanykabin van. 120cm széles tolóajtó, mellette egy sor üvegtégla és utána a fal.
nagyon szeretem, mert ketten is elférünk benne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!