Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a zuhanyzó?

Milyen legyen a zuhanyzó?

Figyelt kérdés
Építkezünk, a fürdőszobában kád mellé zuhanyzót is szeretnénk. Mit tanácsoltok? Zuhanytálca, zuhanykabinnal, VAGY csempéből kirakott zuhanyzó helyiség, az oldala 10 centis fal, szintén csempés.Az ajtajára pedig vennénk egy zuhanyajtót. Tapasztalatok? Köszönöm előre is.

2014. febr. 25. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
mi a nyáron újítottuk a fürdőt, épített zuhany lett, nekünk eddig nagyon jó.
2014. febr. 25. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem félkör alakú kabin van. De nem rég láttam hogy olyan kád is van aminek egyik felén üveg fal van , tehát kád és zuhany is. Ha tudom hogy van ilyen is ilyet veszek . [link]
2014. febr. 25. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk már több féle variáció volt. 2 éve egy zuhany függönnyel elválasztott zuhanyzót csináltunk .A taposó a sarok felé lett lejtetve . Számunkra ez a legjobb,kezdünk idősek lenni .Nem kell bukdácsolnom a zuhany tálcában,nem

verem a könyököm a kabin oldalában .Még egy széket is be lehet tenni,ha már állni sem bír az ember .A takarítása is sokkal egyszerűbb lett így .

2014. febr. 25. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:

re2. Van ennél jobb is: [link]

Kérdező! Én a sarokba tenném a zuhanyzót így két fala csempés lenne, kettő meg üveg. Egyik fix a másik meg az ajtaja. Így teljesen egyedi méretet is meg lehet csinálni. Alja zuhanytálca lenne, de (ha meg lehet oldani) padlószintbe süllyesztve.

2014. febr. 25. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:

nekünk nagyon kicsi a fürdőnk, ráadásul eléggé behatárolta a lehetőségeinket hogy van egy nagy ablak is. bár én ennek örülök, mert lehet normálisan szellőztetni :)

nos, az ablak alatt volt régen a kád, ezt a beköltözés előt kidobtuk, és a helyén épített zuhanykabin van. 120cm széles tolóajtó, mellette egy sor üvegtégla és utána a fal.

nagyon szeretem, mert ketten is elférünk benne ;)

2014. febr. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!