13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?
ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen
az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...
De a női tanár is csak az öltözőbe mehet be,ahol max öltöznek a fitalok,tehát alsóneműs fiatalokon kívül mást nem lát,a zuhanyzóba ahol már nincs ruha a fiúkon oda nem,mert más nemű.
És általában a zuhanyzót az öltözön belül van kialakítva,tehát oda nem lát be,normál esetben.Ha mégis oda is benézne akkor viszont az nem normális dolog.
Tehát az öltözön belül van még egy tér ,a zuhanyzó kialakítva(esetleg a wc,a mozsdók is ott vannak?
Nem a zuhanyzóba megy be?
Tehát ha benyit akkor nem a zuhanyzóhoz néz be?
Furába ment át a story,mert se wc,se moszdó nincs ezekszerint.
És ha valóban benézne egy női tanár amikor zuhanyozni készülnének a fiatalok akkor ha valakinek lenne IQ-ja az már szót tett volna érte,és a szülők,tanárok és szóltak volna.Egy normális 13 éves nem fog a női tanára előtt levetkőzni,de még egy 9 éves sem.
Tehát hol a WC,hol a mozsdó?
És a tanárnő mikor megy be,amikor még mindenki ruhában van vagy amikor már zuhanyoznak bennt?
Tehát tesióra után azonnal bemegy és szól mindneki indítson zuhanyozni és ki is megy?-Tehát nem lát semmit vagy jóval később amikor már már javában zuhanyoznak?
Normális ember,akinek van esze biztos nem zuhanyzik a női tanára előtt.
De ha a tanár bemegy akkor lát is titeket zuhanyzás közben,tehát meztelenül vagy nem?
-Ha lát titeket akkor veletek,a szüleitekkel és a tanáraitókkal is igen nagy baj van agyilag.Mert egy normális ember más szólt volna a tanárnak,szülőnek,vagy igazgatónak hogy azért egy így nem normális.
Most hogy nézne ki ha férfi tesitanár lenne és a kamszlányokhoz bemenne amikor zuhanyoznának?Innen indulj ki.
Valakinek szóltatok már hogy a tanár ne mászkáljon be?Milyen perverz suliba jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!