13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?
ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen
az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...
ha nincs férfi tesi tanár, mégis ki menjen be a fiők közé, szétcsapni közöttük ha azok a zuhany alatt rendetlenkednek?
semmi baja nem lesz a gyereknek, ha meglátja a tanár a kukiját
szvsz nem kell ekkora ügyet csinálni ebből, hogy oldalakon keresztül ez legyen a téma
ti prűdek vagytok, a kérdező meg a osztálytársai meg megszokták
mit kell szégyellni ha valakinek farka van? éppen emiatt fiú
én sem szégyelltem soha
persze nem kell szándékosan mindenkinek mutogatni, de ha valaki meglátja, hát istenem
Ez nem prüdség csak az agyilag zokni aki a tanárnője előtt meztelenkedik ennyi idősen,minden zavar nélkül,én is voltam 13 éves de ennél több eszem volt.
A csajok sem vetkőznének le férfi tanár előtt,nem hiába mondják ezek szerint hogy a lányok hamarabb érnek,úgy látszik agyilag is.Nem hinném egy 13 éves lány is a tanárja előtt meztelenül,zavar nélkül mutatkozna.
Bocs de az nem normális aki akárki előtt nyugodtan mutogatja a péniszét ennyi idősen.De a tanár se normális.A sulijaimba egyetlen gyerek se lett volna annyira agyatlan hogy a tanárnője előtt meztelenkedjen.
MIndenki tudja normál esetben fiúnak pénisze, a lánynak meg puncija van,de ellenkező nem előtt egy iskolás,főleg felsős nem mutogatja magát,odafigyel hogy ne lássa az meg.
Aki ezt normálisnak tarja hogy ellenkezőnemű tanár néze ha nincs rajta semmi azzal komoly baj van.
De alapból be lehet oda menni még ha valami baj van akkor is úgy hogy abból ne legyen kellemetlenség ez hozzáálláson múlik.
Ezek agyilag alul vannak ha nekik normális ez.Ezek szerint bármilyen tanár simán besétálhatna oda.
Senki nem arról beszélt hogy a tanár erre izgulna fel,ezt a te fejedből jött most.
De bas zus voltam 13 éves és nem voltunk ennyire sötétek,13 évesen már csak az apánk ha bemászkát hozzánk,még anyánk sem,nem hogy akkor egy tanárnő előtt mászkáltunk így,még ilyet nem hallottam a srácon kívül.
Az unokaöccsém 2 évvel kisebb mint ez a gyerek és nem ilyen sötét.
Az agyával valami baj van,mért ha 13 éves lánynál nem lenne helyénvaló meg elfogadható,meg a lányok számára sem hogy férfi tanár lássa őket ruha nélkül,női tanárnál sem az!
Agyatlanok.
13 éves már bőven nem kis gyerek!
És több eszének kellene lennie!
túl léphetünk ezen, elmondtátok, megértette mindenki, hogy szerintetek nem normális
nem kell leírni még 100x
mások szerint (szerintem) ez meg semmi se
témáról legyen ennyi elég
Egy ember szerint semmi sem az egész,szerinted,de megkérdeznélek te 13 évesen is bármelyik női tanárod előtt simán meztelenkedtél volna zavar nélkül,vagy az osztálytársaid,bár ezt csak ők tudnák megmondani?
Mások akik hallották a köreimből is néztek furán hogy ők iskolás fejjel,már alsósként sem mászkáltak volna a tanárnőjük előtt.Már egy iskoláskorúban is van némi szeméremérzetm,hát náluk nincs.
De ez már más téma.Nem 13 éves szintem vannak ennyi.
De lépjünk is tovább az egészen.Ha meg valóban mindig is része lett volna a tusolás a tesiórának,akkor nem nézegette volna a másikat egyik sem.Ezt elhiheted nekem.Mert aki első oszályos korától ezt szokja meg az nem nézegeti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!