Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13/F A suli öltözőbe, ami...

13/F A suli öltözőbe, ami egyben a zuhanyzó is, miért áll fel mindig a fütyim?

Figyelt kérdés

ott vagyok 15-20 velem egykorú fiúval, sajnos nincs idő mindenkinek külön külön zuhanyozni, van 10 zuhanyzó... mindenkinek nyugott kicsi (5-8cm), nekem meg mindig feláll miért? így nekem kb 13-16cm és mindenki néz :( én meg őket nézem hogy hátha nem csak az enyém ilyen, de igen

az meg még kellemetlenebb ha valakihez véletlenül hozzáérek vele, mert olyankor azt hiszik meleg vagyok, de nem direkt áll fel :( ha meg leszorítom akkor meg azért néznek, mert senki nem takarja... miért van ez??? tök nyugott vagyok...

2014. márc. 21. 16:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

A wc és a csap a zuhanyzó&öltözővel szemben van.

örülek neki hogy nem a zuhanyzóban... mert kicsit büdös lenne :D

a tanáros ügyről mások is tudnak de a tanárnő nem marad ott és néz minket... nem áll be zuhanyozni mellénk meg ilyesmi, csak megnézi 'nem öltük e meg egymást' :D

Egyébkénk már csak akkor áll fel a fütyim ha gondolok erre arra de már nem téma.

és csak vetkőzésnél és öltözésnél néznek meg amikor boxerba beszélgetünk de amúgy semmi extra :)

2014. máj. 21. 18:54
 42/61 anonim ***** válasza:
39%

Értem,de akkor is te azt írtad ha valaki belép az öltözőbe egyből a zuhanyzót látja,tehát ez azt jelenti hogy akárki benyit egyből belát a zuhanyzóba és nem normális ha egy más nemű tanár belát a meztelen srácok közé.

De ha valóban ez így van hogy odalát a tanárnő,amikor ruha nélkül vagytok akkor veletek igen nagy baj van,mert egy 10 éves fiú sem vetkőzne le a tanárnője előtt.

Ha a tanárnő nem lát titeket amikor szó teljes értelmében egyáltalán nincs ruha rajtatok akkor meg nincs semmi gond,de más esetben veletek és a tanárral sem stimmel valami.

De látod nem nézegeted a többiket és akkor ők sem bámulna rád.

2014. máj. 25. 18:27
 43/61 anonim ***** válasza:
39%

De mondom ha nincs rajtatok ruha és úgy néz be a tanárnő,akkor az nem normális és akkor veletek is nagy baj van.

Az a minimum hogy kopogtat belépés előtt és csak ha mondják szabad akkor megy be.

2014. máj. 25. 18:29
 44/61 A kérdező kommentje:
hát lerajzoltam paintel a 'térképet' nem azonnal lát be a zuhany alá 1-2 métert be kell jönni, de az öltöző résznél is vagyunk meztelenek vagy boxerba kidudorodik a fütyi meg ilyesmi... és 'akárki' nem nyit be csak a tanár... 'akárki' nem szokott ott járkákni :)
2014. máj. 27. 15:41
 45/61 anonim ***** válasza:
69%

Akárki az oké,de nem normális hogy női tanár előtt meztelenkedtek.Egy normális IQ-val rendelkező kamasz fiú nem fog a női tanára előtt meztelenül mászkálni.

Még egy 9 éves fiú sem vetkőzik le a tanárnője előtt!

Gondold már végig szerinted a 13 éves osztálytárs lányok simán levetkőznének ha férfi tanárotok lenne.

Valami bibi van veletek,ha ti meg úgy mászkáltok ott.

Sok 12- 13 éves fiú már az anyja előtt sem vetkőzik le,max. boxerra,már nem mászkál be hozzájuk a mutter ha fürdenek,takarja az öcsköst,akkor nem a tanárnője előtt fogja majd mutogatni.

2014. máj. 28. 17:23
 46/61 A kérdező kommentje:

Nem a tanárnő elött vetkőzünk le, hanem kb a zuhanyzás végén jön be... és csak bejön szétnéz kimegy :D

rendben, lát pár fütyit, de nem 'szégyeljük' elötte :D

A lányokhoz is bemegy de ők se reklamálnak akkor se ha több takarnivalójuk van :D amúgy miért Néznek meg többen boxerba mint meztelenül? vagyis tudjátok boxerba van formája, de én nem nékem senki boxerét :D

2014. máj. 29. 15:25
 47/61 anonim ***** válasza:
83%

Most akkor tulajdonképpen miről is kell beszélni még ezen a kérdésen?

Azért néznek meg, mert biztos akkor a fütyid már másokéhoz képest, hogy az nagyon feltűnő :D

2014. máj. 29. 15:27
 48/61 A kérdező kommentje:

szinte mindenkinek ugyanolyan a fütyije, kivéve ha áll.

egyedül az a gyerek hoz zavarba mindenkit aki boxerba huzza fel a fütyiét, tudjátok... mert az tényleg mindenki meztelenül csinálja.

amúgy egyedül vetkőzésnél néznek sokan, de nem tudom miért

2014. máj. 30. 19:43
 49/61 anonim ***** válasza:
26%

Mindegy van aki a boxerban a fitymáját hátrahúzva tartja lehet ezért húzza hátra a fitymáját a gyerek,de az hogy téged ez ennyire izgat az érdekes.

Mindegy elég érdekesek vagytok ti,egy normális 13 éves fiús sem vetkőzne le a tanárnője előtt meztelenre minimum oda figyelne hogy az a nemiszervét ne lássa meg egy tanárnő!!!

Tök más hogy valaki alsóneműbe,boxerba lát vagy meztelenül egy ellenkező nemű tanár!A strandon is csak egy gatya van az embereken,vagy sort,de nem meztelenek ,ezért nem mindegy hogy gatyába vagy van anélkül!Valami bajotok van az biztos!

Lányokat meg ne hozd fel tök más hogy egy veled egynemű ember lát vagy ellenkező nemű,nem hinném a lányok ha férfi lenne a torna tanár akkor levetkőznének előtte!!!

Rajtatok kívül még egy olyan 13 évesről sem hallottam aki az ellenkező nemű tanárja előtt simán meztelenül mászkált volna,vagy ne takarta volna el magát,csak ha az nem nudista családba nőtt fel.

2014. máj. 31. 12:58
 50/61 anonim ***** válasza:
39%

A kérdésed hogy mért néznek meg többen boxerban mint anélkül ezt most jól értettem?

Ha igen és jól értettelek akkor azért mert sok ember,nem nézeget ha valaki meztelen,sőt sokan elkapják a fejüket mert zavarba jönnének tőle,tehát nem is akarnak másokat nézegetni és nem is akarják hogy azt hidjék mások ha véletlenül odapillantanak,mert ezt nehéz elkerülni hogy ők nézegetnek.

De ha meg valaki boxerban van,akkor olyan mint ha valami fürdő gatyába lenne az illető,tehát ha odapillant valaki akkor nem olyan kellemetlen,csak akkor lesz féreérthető ha valaki sokáig szó szerint a boxer tartalmát bámuná,meg a boxer csak sejtett hogy mi lehet benne ez inkább majd idősebb korban lesz igaz,akár még fére is vezethet ,mert azt lehet hinni hogy mondjuk milyen nagy van aztán meg ha lekerül kiderül,hogy nem is.

Tehát azért érdekes a boxerba levés,vagy lányoknál fürdőruha,alsóneműbe levés mert csak sejtett hogy mi lehet ott,de nem tudni mire is számíts,de ezt később fogod megérteni.

Azt viszont továbbra is elég furán tartom hogy kamasz létetekre simán női tanár előtt mutogattjátok magatok,ennyi időseknél aki már agyilag is kamaszodik már figyel ki előtt meztelenkedik.

Akkor ezek szerinte simán női töri,matek,és az össze iskolai női tanára bemehetne hozzátok ha úgy vesszük.Bocs de ez nem normális.

Eléggé le vagytok maradva.

Szerintem egy lány sem venné normálisnak azt hogy hozzájuk férfi tanár menjen be és meglássa őket.

2014. máj. 31. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!