Ha fogamzás gátlót szedek, fiú létemre, azzal lecsökkenthető a tesztoszteron szintem?
"A kérdező kommentje:
csak hogy én nem akarom ezt elfogadni, és
nem érdekel holmi szaros kis pszichológus
dumája. volt szerencsém már egyhez, és elég
volt. de ha kiheréltetem magam legalább
nem hullik a hajam ki, és egy hajbeültetés
megoldja teljesen véglegesen a problémát,
ráadásul nyugisabb is leszek. és tovább
élhetek. ennyi. amúgy vannak külföldön
helyek ahol ha fizetsz akkor egy hétig pl
teljesen gyerekként kezelnek, mint egy igazi
ovis táborban pl."
Jaj te szerencsétlen! Egyszer láttam az ilyen emberekröl egy dokfilmet. Azért fizetnek hogy csecsemöként viselkedhessenek és valaki legten a "pòt anyjuk" arra az idöre. Bepelenkázzák, amibe is rottyant, etetik, ö közben gügyög, rácsos ágyban fekszik mint egy csecsemö, büfiztetik stb... Végignéztem a dokfilmet. Ott egyik ilyen orientációval rendelkezö ember sem mondta hogy zavarják a heréi! A másik az, hogy a dokfilmben szereplö férfiak alapvetöen felelõsségteljes embetek voltak, volt köztük üzletember is, aki hétvégente titokban hódolt e szenvedélyének. Ö sem akart megvállni a heréitöl. Te viszont mindent kitalálsz csakhogy ne kelljen felelösséget vállalnod. Valamiért úgy érzem hogy téged rohadtul elkényesztettek, és úgy hisztizel a heréid miatt mint egy kislány.
Gugli: Csecsemőként, pelenkával és
cumival él a 25 éves lány
Látod mennyit segítek? :-D :-D
"egyszerűen csak TÉNYT közlök, méghozzá elég szomorú tény".
És ki kérte hogy közöld az a "tényt"? Kifejezetten az a fajta ember vagy akit végrehajtó céggel kell kihajítani a házamból, ha megszűnik az albérleti szerződése.
Értsd már meg, hogy nem vagyok kíváncsi a te tényeidre, szarok rájuk, segíteni nem tudsz, csak piszkálod a másikat, és nem érted meg hogy nem vagyok kíváncsi rád. erőszakoskodsz, pont mint egy óvodás.
egy pszichológus nem viselkedik így. ugyanis tudják hogy erőszakkal soha az életben nem fognak elérni semmit.
szóval, ha nem vagy gyengeelméjű, akkor remélem megérted, hogy a továbbiakban nem tartok igényt a "tényeidre". ha mégis firkálsz valamit, akkor magadat járatod le.
Ui: valószínűleg meglesz a műtét. egyik barátnőm Transzexuális barátnője segíteni fog benn nagyon úgy látszik.
jah és nem akarok pelenkát hordani!
jézusanyámúristenem ....
egyébként nem az én tényeimet mondtam, hanem tudod léteznek amolyan objektív, általánosságban vett tények is, sőt, inkább ezeket hívjuk tényeknek. ne ferdíts. egyébként dehogy akarok ártani neked, csak az is durva h segíteni se lehet rajtad :( és persze semmit se kell elhinni, ettől én nem fogom jobban vagy rosszabbul érezni magam.
te gyerek, tudod mi lesz, ha tényleg kiherélnek? elhízol, de mint a ház, és majd olyan társult betegségeid lesznek, mivel a szervezeted nem ahhoz a súlyhoz van szokva, hogy visszasírod a herés időszakodat !! ezt azért gondold át! a keringéstől elkezdve a cukrodig, borul szépen minden. tényleg ezt akarod?
ne mondd h a fentiekben felvázoltak helyett nem jobb egy pszichológus, aki helyre teszi azt a tücimüci kis agyacskádat !? tényleg nem?
hátha tudnál még normális emberként is élni.
(jaaa parafíliád attól még lehet ezer)
"egy pszichológus nem viselkedik így. ugyanis tudják hogy erőszakkal soha az életben nem fognak elérni semmit. "
tudod, ez csak egy bizonyos értelmi képességig igaz. aztán vannak ám nem kevesek, akikkel képtelenség az értelem oldaláról megközelíteni a dolgot, és marad a zárt osztály, a nyálcsorgatósra gyógyszerezés és társai. hát te magad láthatod .. lehetett neked észérvet mondani? na ugye ... pedig próbálkoztunk páran. na azért reménykedem, hogy nem találsz olyan hibbant orvost, aki elvégzi neked a castratiot ... (na az egy újabb felvetendő kérdés, hogy ezzel igazából nem is fogod megoldani az eredeti problémádat, gondolkozz el kicsit!)
a hajhullást többnyire valamilyen hiánybetegség okozza.
A, B, C, E vitamin, vas, cink, réz hiánya többnyire.
ha a hiba forrása hormonális, az kiderül az endokrinológián ahova háziorvostól kaphatsz beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!