Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fogamzás gátlót szedek,...

Ha fogamzás gátlót szedek, fiú létemre, azzal lecsökkenthető a tesztoszteron szintem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 22:25
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
19 éves kislánynak pedig azt üzenem: semmit nem abból amit a kérdezö írt. Neki nem azzal van gondja hogy mások nem fogadják el hanem azzal hogy ö nem fogadja el saját magát. Szerencsétlen heréit is számüzni akarja, azokat sem fogadta el. Úgyhogy kislány, inkább szexelj, mert gondolkozni azt nem tudsz.
2013. okt. 14. 23:41
 32/53 anonim ***** válasza:
Oops ez lemaradt: semmit nem értesz.
2013. okt. 14. 23:43
 33/53 anonim ***** válasza:

férfi létére nem tudja elfogadni azt h férfi. aha, teljesen érthető. ehhez még asexualis is, és egész hajmeresztő ötletei vannak.

ezért írtam h itt semmi másról nincs szó, mint egy kőkemény személyiségzavarról, és nem hormon meg tudja fene mi kell ide, hanem egy j pszichológus.

aki 19 éves lány létére azt írta h a szeretet jegyében képes lenne lemondani a szexről, nos azt azért én nem annyira hiszem, vagy ha mégis, akkor ott is komoly pszichés zavarok vannak, ugyanis egy természetes és intenzíven tomboló ösztönt nem lehet csak úgy, következmények nélkül elfojtani. lehet támadni, de szal ezek tények.

(a herében pedig még csak véletlenül sincsenek spermiumok!)

2013. okt. 15. 08:44
 34/53 anonim ***** válasza:
A herékben nincsenek spermiumok? Te atya ég!!! Hát ez gáz de nagyon!!!
2013. okt. 15. 08:48
 35/53 A kérdező kommentje:

Nem azt nem tudom elfogadni hogy férfi vagyok, hanem azt hogy kopaszodom. Tudod ez óriási különbség. és mivel aszexuális vagyok, aminek betegség mivolta egy VITATOTT dolog a szentséges rendíthetetlen tudományban, ezért nincs szükségem a heréimre. egy esetben lenne szükségem, ha szeretnék saját gyereket.

amúgy tudod miért vagy te primitív? elárulom! Mert rá akarod erőszakolni másokra a saját akaratodat, véleményedet.

Míg a pszichológusok ezt gördülékenyen, szinte észrevehetetlenül teszik, sőt a páciensek el is hiszik hogy végül saját akaratukból döntöttek, addig te erőszakosan, durván, becsmérlően próbálkozol.

amúgy ez is árulkodik arról mi vagy.

2013. okt. 15. 10:01
 36/53 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö! A lomposra szükség van csak a golyókra nem mert aszexuális vagy? Magyarázd el.
2013. okt. 15. 18:03
 37/53 anonim ***** válasza:
nincs semmi baj azzal h a kopaszodásod nem tetszik bár a túlzott félelem se indokolt ettől . viszont hogy az asexualitást is normálisnak nevezd, azért az már túlzás. én ugyan nem vagyok erőszakos, egyszerűen csak TÉNYT közlök, méghozzá elég szomorú tény, az utóbbi időben meglehetősen megugrott számban találkozok asexuáéis emberekkel, és azért ez durva. arról ne nyissunk vitát, hogy a tudományt te hogyan értelemezed, de azért ajánlanám figyelmedbe így ismeretlenül is az F6490, 6560, 6600, 6620, 6680 és hát az F6080-as betegségcsoportokat. sajnos konkrétabban, kellő ismeretek hiányában nem tudom én se meghatározni, ebben teljesen igazad van, így ezeket csak iránydg-knek szánnám, meg kellene pontosan vizsgálni az esetedet.
2013. okt. 15. 20:29
 38/53 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már a kérdezőt, beteg. Infantilizmusban szenved, azért zavarja a heréje. Finom, gyerekes arcocskát szeretne maszkulin vonások nélkül, szőr nélkül, puha gyerekbőrt és gyerekhajat. Emiatt idegesíti a hormontermelése. Vissza lehet keresni, mert párszor már feltett ilyen kérdést.
2013. okt. 15. 21:00
 39/53 anonim ***** válasza:
Tessék, itt a legutóbbi ámokfutások egyike http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__4904..
2013. okt. 15. 21:04
 40/53 anonim ***** válasza:

ez nem piskóta .. huhhh na erre tényleg nem lehet már mit mondani, ez már az szint, amit én se vállalnék, pedig vannak igen meredek eseteim :)

főleg az a befizetősdi h 3 hétig gyerekként bánjanak vele .. na az kész

2013. okt. 15. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!