Ha fogamzás gátlót szedek, fiú létemre, azzal lecsökkenthető a tesztoszteron szintem?
férfi létére nem tudja elfogadni azt h férfi. aha, teljesen érthető. ehhez még asexualis is, és egész hajmeresztő ötletei vannak.
ezért írtam h itt semmi másról nincs szó, mint egy kőkemény személyiségzavarról, és nem hormon meg tudja fene mi kell ide, hanem egy j pszichológus.
aki 19 éves lány létére azt írta h a szeretet jegyében képes lenne lemondani a szexről, nos azt azért én nem annyira hiszem, vagy ha mégis, akkor ott is komoly pszichés zavarok vannak, ugyanis egy természetes és intenzíven tomboló ösztönt nem lehet csak úgy, következmények nélkül elfojtani. lehet támadni, de szal ezek tények.
(a herében pedig még csak véletlenül sincsenek spermiumok!)
Nem azt nem tudom elfogadni hogy férfi vagyok, hanem azt hogy kopaszodom. Tudod ez óriási különbség. és mivel aszexuális vagyok, aminek betegség mivolta egy VITATOTT dolog a szentséges rendíthetetlen tudományban, ezért nincs szükségem a heréimre. egy esetben lenne szükségem, ha szeretnék saját gyereket.
amúgy tudod miért vagy te primitív? elárulom! Mert rá akarod erőszakolni másokra a saját akaratodat, véleményedet.
Míg a pszichológusok ezt gördülékenyen, szinte észrevehetetlenül teszik, sőt a páciensek el is hiszik hogy végül saját akaratukból döntöttek, addig te erőszakosan, durván, becsmérlően próbálkozol.
amúgy ez is árulkodik arról mi vagy.
ez nem piskóta .. huhhh na erre tényleg nem lehet már mit mondani, ez már az szint, amit én se vállalnék, pedig vannak igen meredek eseteim :)
főleg az a befizetősdi h 3 hétig gyerekként bánjanak vele .. na az kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!