Ha fogamzás gátlót szedek, fiú létemre, azzal lecsökkenthető a tesztoszteron szintem?
Én már az előző - pár nappal ezelőtti- kérdés feltevésedben leírtam a véleményem.
Azért arra is gondolnod kell, ha hirtelen megszűnik a tesztoszteron hatás az izmaid is satnyulnak és szottyadt lesz a tested, valószínűleg gömbölyödni, hájasodni fogsz. Nem tudom ezzel az alkattal hogy békélnél meg. A hajad nem biztos, hogy visszanőne.
nem hiszem hogy satnyulna ha edzenék... a nők sem hájasok, még sincsenek tele tesztoszteronnal. valszeg hasonló lenne a dolog mint a csajoknál, csak mellek nélkül. tehát kevesebb izom, puhább bőr, és kb ennyi. és sok fogyó kúra:D
és nekem megéri a hajam ezt.
de
1, honnan találtad ki ezt a haj-összefüggést?
2, csökkenteni sehogy se lehet, de növelésére vannak gyógyszerek
3, ha asexualis vagy, akkor ne ilyen hülyeségeken törd az agyad, hanem keress egy jó pszichológust, de gyorsan, amíg nagyobb baj nem lesz belőle! ideig-óráig a sublimációval el tudja takargatni az ember, de aztán robban a bomba!
4, tényleg csak egy kérdés: miért is vagy te asexualis?
így van, nagyon primitív vagyok, de te meg tök jól tudsz szöveget értelmezni :)
a hajhullásért valóban hormonálisan (is) felelős, na csak az összefüggést nem látom a kérdező kérdésével, ugyanis ő itt valami egészen pathológiás dolgokkal hozza kapcsolatba. Kár h ezt nem véled felfedezni, és szintén kár h ezek szerint akkor az asexualitást is egy teljesen "normális" személyiségjegynek tartod ... ehhez már nincs commment. de igazad van, csupán az ember személyiségének központi részét akarnánk kiiktatni, szóval semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!