Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem szörösödök?

Miért nem szörösödök?

Figyelt kérdés
Csak fan szöröm van többi semmi sehol nem vagyok szöröd sehols se pedig 15 éves vagyok esetleg nem termelek teaztoszteront vagy mi lehet a baj ?

#tesztoszteron #Férfi; Here
2013. szept. 9. 16:54
 1/6 robogo32 válasza:
Semmi gáz, sokan csak 18év felett kezdenek szőrösödni. Egyébként a legtöbb fiatal csaj meg azt szereti ha nincs, csak ott ahol a legfontosabb :-)
2013. szept. 9. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos vagy.
2013. szept. 9. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hejedben boldog lennék!:)
2013. szept. 9. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
oké, hogy a legtöbb csaj a csupaszt szereti, de az elég gáz, ha úgy csupasz, hogy még nem is kell borotválni:D
2013. szept. 9. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

4 es ,miért lenne neki gáz ? Osszad meg már velünk is .

Eljön az ideje mikor szőrösödsz is .

2013. szept. 9. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Mikor kezdtél el szőrösödni és milyen magas vagy?

Lehet hogy csak későnérő vagy,vagy nem vagy alapból az a szőrös típus.Egy átlagos fejlettségű fiú 12-13 évesen már szőrős,aki ennél később szőrőrősődik van hogy hónaj,láb terén elég sokáig csupasz marad,vagy szőkéknél néha a lábszőr alíg látszik.

2013. szept. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!