Segítene valaki? Na a problémám a következő 15 vagyok fiú, és még alig szőrősödök és nincs magömlés csak miután volt orgazmusom fáj picit a hasam.
Figyelt kérdés
(mellé vékony hangom van és a koromhoz képest elég kicsi kb 160 cm vagyok.) kezdek eléggé megijedni hogy valami komolyabb bajom van? lehet ennek ahhoz köze hogy a tesóm (lány) pajzsmirigyes?
Lehet ezzel mit kezdeni?
2009. aug. 11. 21:43
1/25 anonim válasza:
hát én 16 vok még se vagyok tetőtöl talpig szörös.. de
szerintem kicsit késöbb érsz ennyi az egész
2/25 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz, jobb félni mint megijedni. De lehet csak későn érő vagy. MInden jót kívánok!
3/25 A kérdező kommentje:
mert most nemtom h ez gáz vagy örüljek neki
2009. aug. 11. 21:54
4/25 anonim válasza:
Azt lehet kezdeni, hogy vársz még. Későn érő típus vagy ennyi. Várj türelmesen és minden gondod megoldódik. Most az, hogy 160 cm magas vagy az nem gond...gondolom se anyukád, se apukád nem magas. Pajzsmirigy problémára csak hajlamos lehetsz, viszont az nem produkál ilyesmi tüneteket tudtommal.
5/25 anonim válasza:
a szörösödés nem baj szerintem én sem szörösödön és örülok neki! Szerintem későn érő vagy. Ha naon bepánikoltál menny el azért az orvoshoz valamelyik nap!
6/25 A kérdező kommentje:
csak a magömlés miatt pánikoltam összemagam mert már nagyon kanos vagyok és nem tudok velem mit csinálni
2009. aug. 11. 22:03
7/25 A kérdező kommentje:
és a hasfájás? az mitöl van?(anyukám se apukám se magas
2009. aug. 11. 22:05
8/25 anonim válasza:
nem múltam el 14 de már a lábam is szőrös (meg úgy a legtöbb helyen) De ettől függetlenül szerintem semmi bajod pl. nem láttam még szőrös lábú 15 évest :)
9/25 A kérdező kommentje:
én igen összes haverom
2009. aug. 12. 20:30
10/25 anonim válasza:
most nem értem
nincs orgazmusod, csak magömlés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!