Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítene valaki? Na a problémá...

Segítene valaki? Na a problémám a következő 15 vagyok fiú, és még alig szőrősödök és nincs magömlés csak miután volt orgazmusom fáj picit a hasam.

Figyelt kérdés

(mellé vékony hangom van és a koromhoz képest elég kicsi kb 160 cm vagyok.) kezdek eléggé megijedni hogy valami komolyabb bajom van? lehet ennek ahhoz köze hogy a tesóm (lány) pajzsmirigyes?

Lehet ezzel mit kezdeni?

2009. aug. 11. 21:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg későn érő típus vagy, hiszen a szőröd sem az igazi. Ne aggódj annyit. Meg szerintem egy kicsit hanyagold a dolgot, majd azután folytasd ha volt spontán magömlésed éjjel pl..
2009. aug. 14. 23:15
 22/25 anonim ***** válasza:
15 évesen menjen csak el a suliorvoshoz majd szeptemberben, biztos ami biztos
2009. aug. 15. 11:27
 23/25 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy.
2010. márc. 26. 09:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Figyelj későn érő vagy,szóval ne aggódj emiatt,bár lehet azóta voltál dokinál,elev itt leírtad,hogy nagyon alacsony is vagy még a korodhoz képest,hisz a 13 évesek többsége mind 160 cm fölött van,nézd a kisebb növésűek gyakaran később is fejlődnek,magaság,szőrősődésre gondolok,nekem nem egy ilyen unokaöccsém van,16 éves korig ez normális,ha addig sem történik valami akkor keresd fel a háziorvosod.

Egy csomó veled egy korú írt be úgyanezzel a problémával kapcsolatban és náluk is kiderült hogy mind alacsonyak,szóval egyenlőre nincs miért aggódnod,a sperma hiány miatt se,ez nem betegség,de mindenki más ütembe fejlődik.

2010. ápr. 13. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja a has fájás,ez maszturbálás után vagy ha közben van akkor normális,néha annyira akarjuk hogy jöjjön a jó érzés,hogy erőlködünk és utána kicsit fáj,több ismerősőmnek is szokott néha fájni,meg nálam is volt ilyen
2010. ápr. 13. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!