Segítene valaki? Na a problémám a következő 15 vagyok fiú, és még alig szőrősödök és nincs magömlés csak miután volt orgazmusom fáj picit a hasam.
Figyelt kérdés
(mellé vékony hangom van és a koromhoz képest elég kicsi kb 160 cm vagyok.) kezdek eléggé megijedni hogy valami komolyabb bajom van? lehet ennek ahhoz köze hogy a tesóm (lány) pajzsmirigyes?
Lehet ezzel mit kezdeni?
2009. aug. 11. 21:43
11/25 anonim válasza:
vagyis nincs magömlésed csak orgazmus után?
12/25 anonim válasza:
Ha orgazmusod van, de nincs hozzá magömlésed az nem jelent jót, lehet hogy valami elzárja az utat. Még soha nem volt magömlésed?
13/25 A kérdező kommentje:
nem pont az h nincs magömlés csak orgazmus rándulás is van meg minden de nincs gecc
2009. aug. 13. 18:25
14/25 A kérdező kommentje:
soha
2009. aug. 13. 18:25
15/25 anonim válasza:
Az is lehet, hogy még nem indult be a termelésed ott. De ha egy hónap múlva sem lesz, vagy fájni fog, irány az orvos a biztonság kedvéért. És ne félj az orvostól, ő segít! :)
16/25 A kérdező kommentje:
csak tod most ezt anyámnak nem igazán akarom elmondani
valahogy ezt ki szeretném kerülni
2009. aug. 13. 22:31
17/25 anonim válasza:
akkor bizony orvos
sulirovoshoz is mehetsz
vagy a körzetihez
18/25 anonim válasza:
megkérdeztem a barátomat, azt mondta neki sem volt az elején semmi csak orgazmus, csak egy idő után jön anyag is, csak az nem jó, hogy fáj a hasad. mennyire fáj? ha egy picit csak és rövid ideig az nem lehet nagy gond szerintem
19/25 A kérdező kommentje:
kb olyyan mint mikor éhes vagyok és nem mindig fáj
2009. aug. 14. 14:01
20/25 anonim válasza:
naja, az embernek az elején nem jön anyag, de akkor mondjuk csak 11 éves, nem 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!