Miért nem szörösödök úgy mint a kortársaim?
Az edzésnek ehhez semmi köze,ez genetika,hogy mit örököltél.DE valóban pihe a testén mindenkinek van,csak szőke színű,tehát van szőrzet.
De írnod kellene hogy milyen magas vagy,mert az alacsony fiúknál akik mondjuk 155 cm-160 cm magasak 14 évesen ott előfordul hogy sokkal később szőrősődik a nemiszervük,ennek legkésőbb 16 éves kora meg kell jelennie,addig még belefér,csak későnérő vagy.
Milyen magas vagy?
Olyan 12-13 éves korban már szőrősődni szokttak az átlagos fejlettségű,magasságú fiatalok,de akik alacsonyak azok sokszor csak 15-16 éves korban és ritkán elvétve van hogy a normál magasságúaknál is előfordul.
Bocs lefelejtettem,előző vagyok,arcon van aki csak 17-20 éves korába szőrődik és a hónajszőr sokszor 13,5-14 éves korban kezd nővögetni,általában később nő mint a fanszőr,a lábszőr az megint eltérő olyan 14-15 évesen már növöget,a has szőr az megint olyan hogy van akinek tök csupasz a hasa felnőttként is a másiknak meg akár 14 évesen már van némi szőrszáll.
Igazából a te korodban fanszőrnek és némi hónajszőrnek kellene lennie.De te későnérő vagy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!