Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fogamzás gátlót szedek,...

Ha fogamzás gátlót szedek, fiú létemre, azzal lecsökkenthető a tesztoszteron szintem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 22:25
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö! Nekem gyanus hogy te valamilyen szexuális problémával küzdesz, nem tudod elfogadni hogy férfi vagy, nem tudsz mit kezdeni vele. Lehet hogy transzex vagy nrm tudon de az tuti hogy valami nincs rendben a szexuális hozzáállásoddal. A kopaszság meg simán lehet örökletes. Szomszéd fiú 20 évesen már kopaszodott de nagyon durván. Apja is korán kopaszodott. Gének.
2013. okt. 13. 13:15
 22/53 anonim ***** válasza:
Ja és ja már nöiesedni szeretnél, akkor a hajad ricinusolaj kúrával növesztheted. Keress rá, csajoknak bevállt hajhullàs ellen.
2013. okt. 13. 13:18
 23/53 A kérdező kommentje:

RE: Nem mindenkinek ez a központi része. már ne is haragudj, de engem hidegen hagy a szex. számodra felfoghatatlan ez, mert végül egy ösztönlénnyé fajultál, de belőlem hiányzik ez az ösztön. ennyi. ettől még szeretnék családot (örökbe fogadni egy kis srácot), szeretnék feleséget, és normális munkát. csak éppen nem akarom a kukimat betenni egy nuniba. szia.

így van, nagyon primitív vagyok, de te meg tök jól tudsz szöveget értelmezni :)

a hajhullásért valóban hormonálisan (is) felelős, na csak az összefüggést nem látom a kérdező kérdésével, ugyanis ő itt valami egészen pathológiás dolgokkal hozza kapcsolatba. Kár h ezt nem véled felfedezni, és szintén kár h ezek szerint akkor az asexualitást is egy teljesen "normális" személyiségjegynek tartod ... ehhez már nincs commment. de igazad van, csupán az ember személyiségének központi részét akarnánk kiiktatni, szóval semmi gond.

2013. okt. 13. 16:55
 24/53 anonim ***** válasza:

jaj te, értem már, szal meleg vagy ... oké, de ezt ha ennyire igyekszel elfojtani h még asexualis is leszel inkább, és egészen tökéletesen sublimálsz, na ebből nagy bajok lesznek, és a bizonyos leendő gyerek érdekében remélem h a pathológiát felfedezik a az örökbe adó hatóság pszichológusai is, mert ez így nagyon gáz.

megoldás: keress magadnak egy olyan srácot, aki nagyon bejön csak iszonyatosan elnyomod magadban, aztán máris jobb lesz minden! de sürgősen!

2013. okt. 13. 18:59
 25/53 anonim ***** válasza:
na meg tagadni lehet, attól még pszichológiai tény, amit írtam, és nem én találtam ki. ez nem azt jelenti, hogy ösztönlény lennél (aztán látod, mégis az vagy), csak éppen tudattalan szinten a szexualitás és az agresszió az a két tartalom, amely meghatározza és irányítja személyiségünket. Igen, a tiedet is.
2013. okt. 13. 19:01
 26/53 A kérdező kommentje:
Tévedsz.
2013. okt. 13. 20:32
 27/53 anonim ***** válasza:
az nagy baj lenne ha ilyenben én tévednék, és igen, nyilván én vagyok megint a primitív ..xx.. :D tök evidens.
2013. okt. 13. 22:48
 28/53 anonim válasza:
emberek! Miért nem tudjátokelfogadni a másikat? Hát nem értitek? Nem kell neki a szex, és zavarja a hereit, minek ha ugysem fogja használni. ö élete, ö heréi.. nem hogy biztatnátok! én lány vagyok 19 eves hetero és nagyon aktiv a szexben, de nem vagyok állat hogy ne fogadjak el valakit . ilyen amilyen és ha én szeretném, lennék a felesége é aki igazan szereti lemondana a szexrol
2013. okt. 14. 17:21
 29/53 anonim ***** válasza:
szétcsapod a heréidet két kővel, aztán már ellátnak
2013. okt. 14. 18:00
 30/53 anonim ***** válasza:
Nos, az akit férfi létére zavarnak a heréi, az nem tudja elfogadni a férfi létét. Mi is van a herében? Spermium! Az mihez kell? Úgy van, utódnemzésre. Sok férfi van aki nem akar gyereket, de azokat nem zavarják a heréi... Kérdezõ, te nem férfi akarsz lenni hanem más. Ja és egyetlen aszexuálist sem zavarnak a heréi. Gyenge magyarázat. Te látens homo vagy, vagy pedig transzex akarsz lenni, de tagadod ezerrel. Komolyan kérdem: miben zavarnak a heréid? A tény zavar hogy vannak? Ez esetben pedig nö akarsz lenni.
2013. okt. 14. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!