Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A túl sok masztizás hosszabb...

A túl sok masztizás hosszabb távom lecsökkentheti a tesztoszteron szintet, ez igaz?

Figyelt kérdés
például, ha régebben naponta csináltam elképzelhető, hogy emiatt alacsony a tesztoszteron szintem?
2013. aug. 5. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, ez így van , mivel arra fognak törekedni a hormonok hogy újra normalis szinten legyen a spermad
2013. aug. 5. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:

1 es ezt te hol olvastad , messze nem igaz az állításod .

Ha meg kihagy 3 hetet,milyen testrésze fog eldurranni a sok megtermelt hormontól ? A tesztoszteron szintjét senki sem tudja csak úgy méregetni .Ma ennyi,holnap meg 2 vel több ,avagy kevesebb .Ez nem így működik .

2013. aug. 5. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:
de én ugy hallottam most, hogy a sperma termelődéséhez sok tesztoszteronra van szükség, és h maszturbálás után eléggé lecsökken a tesztoszteron szint a szervezetben mert ilyenkor újra kell spermát termelnie a heréknek
2013. aug. 5. 17:24
 4/7 Bárzsing ***** válasza:
Ilyen logikával pont, hogy növekedik a tesztoszteron szint, mivel lecsökken a spermiumszám, több kell, hogy termelődjön, nem? De hosszútávon nincs ilyen hatása, ahogy csökkentő hatása sincs.
2013. aug. 5. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

2 es vok.Nagyon jól írja a 4 es is .A sperma termelés egy pillanatra sem áll meg életed végéig .A nemi szerveid azért vannak ,hogy dolgozzanak .Fiatal korban kell hozzászoktatni őket.Lusta gyereknek lustán is fognak dolgozni.Idősebb korban meg nagyon gyengén ,de le nem állnak .Tökre ugy van ,mint a sportban .Fiatal korban kell az izmokat is eddzeni.Miért nem 50 körül kezdetek edző terembe járni.Mert akkor már nem alakithatók az izmok

csak elfáradni lehet .Az előzőeket egy urológus írásában olvastam. Én már merem mondani ,nagyon igaza van .Én sem a lustákhoz tartoztam .

2013. aug. 5. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Tesztoszteront a mellék vesék is termelnek .A herék 20-22

éves korban vannak e hormomtermelés csúcsán .Majd stagnál,és 25 után már csökken is a termelés .Idős korban már csak az elraktározottból él a szervezet .Mennél aktivabban dolgoznak a herék,annál több hormont is termelnek .

2 voltam

2013. aug. 5. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Arginin segít! Napi 500-1000mg, teljesen természetes...
2013. aug. 6. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!