Természetes alapanyagú tesztoszteron szint növelő készítmények, mint a Testabolic vagy Tribooster, amellett hogy nagyobb izomtömeg növekedést ígér, okozhat kopaszodást illetve erőteljesebb szőrösödést?
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy nekem alacsony tesztoszteronszintem van de még a határ fölött. Nem emléxem pontosan, de az érték 200-800 között nekem olyan 300 a tesztoszteron szintje. Nem vagyok annyira szőrös, emiatt, de ha szedem ezt, lehetek macis?
És a kopaszodásra meg azt képzeltem, hogy akinek magad tesztoszteron szintje van csak az kopaszodhat és ettől a terméktől még jobban fog?
Szia!
A kérdésbe beleírtad a választ. "természetes". Ezek a természetes készítmények nem belerúgnak a termelésedbe, hanem optimalizálják azt. Tehát minimális pozitív változást fogsz észlelni. Amitől te tartasz, az a kokszos kis b***kkal történik meg. (a versenyzők kokszolhatnak, a feszengős kis hobbiból kokszolósokra gondolok, akik nem eme tesztofokozókat használják, mint amiket írtál, hanem konkrét hormonokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!