Tizenévesen már nehezebb átszokni sokkal az új állapotra. De nem lehetetlen.
jan. 2. 21:56
22/30 Csupasz makk válasza:
12 éves koromban metéltek körül engem rendkívül súlyos fitymaszûkület miatt, kamaszkoromban szégyenltem és megcsonkítva éreztem magamat, aminek elsõsorban az volt az oka, hogy a doki a mûtét elõtt nem tájékoztatott arról, mit miért fog csinálni, mennyit fog levágni, valamint az, hogy elõtte soha nem láttam ilyet. 17-18 éves koromban már nem zavart, hogy mások elõtt zuhanyoznom. 34 éve élek fityma nélkül, nekem metélve természetes, ma már el sem tudnám képzelni másképp a farkamat. 12 évig szenvedtem a fitymaproblémámmal, ezért én kimondottan örülök annak, hogy nem csak a fitymám szûk végét csipentették le, hanem leszedték amit csak lehetett. Nekem bõven elég amit meghagytak a farkamból, azóta makk egészséges, higiénikus a szerszámom, a kinézete is nagyon tetszik. Én feszesre metélve vagyok igazi férfi, büszke vagyok a vágott férfiasságomra, ami hozzátartozik a testképemhez.
jan. 4. 13:09
23/30 anonim válasza:
Jól viselem személy szerint, 1-2 hónap volt megszokni, nem kell rá semmi, nincs vele igy sem gond, termeszetesen atalakul, szaraz lesz és selymes, legalabbis nalam.
jan. 5. 19:08
24/30 everlight válasza:
3.Akinek súlyos állandósult fityma szűkülete van annak nincs más megoldás.
Megszabadultam egy problémától. Nyilván nem reklámozom úton útfélen. De közben jó érzés pl. utazáskor, ha az USA-ba, Izraelbe vagy valamelyik muszlim országba utazok, hogy a helyi csoport része is lehetnék. Mint aki védettséget nyert, hogy a többséghez tartozik.
jan. 12. 12:47
27/30 anonim válasza:
Engem is 2 éve metéltek körül, nekem nem volt semmi baja, önként csináltattam meg. Én nem bàntam meg!
jan. 13. 13:16
28/30 anonim válasza:
Kérdező nézz utána, szerencsére ma már van fityma helyreállító beavatkozás is! Meg a maradék bőr is nyújtható, de időigényes.
Én magam részéről azt tudom mondani, hogy egy torz valaminek látom, egy csonkolt vegtagnak, ami sok kellemetlenséget okoz.
jan. 18. 07:36
29/30 anonim válasza:
Nyilván cikinek érződik egy férfiöltözőben, de akit zavar, az ne nézze. Fejben dől el minden. Ha már úgy alakult, hogy a fitymád és te külön utakon jártok, akkor el kell fogadni férfiasan az új helyzetet. A nehezén már túl vagy, hiszen megmutattad az orvosnak, aztán még (remélhetőleg) önként oda is tartottad kopasztásra, hogy javuljon az életminőséged. Utána pedig amíg van, aki értékeli egy párkapcsolatban, addig nem számít, hogy mit mond vagy gondolnek a körülmetéletlen urak.
jan. 19. 11:23
30/30 anonim válasza:
29! De jó gyerek, nem az számít, hogy Ő hogy éli meg?
Ha neki rossz, miért ne dolgozzon azon, hogy változzon a helyzet?
Amúgy kérdező továbbra is az a megoldás, hogy visszanövesztes. Vagy ha sok pénzed van fitymaplasztika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!