Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Körül vagyok metélve. Tejesen. Már 2 éve, de nem bírom megszokni. Ki van száradva a makkom, dörzsöli a boxer, érzéketlenebb mint előtte…
Keresgéltem a neten találtam “műfitymát”. Tudom, sokan idiótának gondoltok, de… valaki próbált már ilyet?
Mi a vélemény erről?
Kérlek ne legyetek bunkók.
Köszönöm. (25/F)
dec. 30. 23:05
21/22 anonim válasza:
Tizenévesen már nehezebb átszokni sokkal az új állapotra. De nem lehetetlen.
22/22 Csupasz makk válasza:
12 éves koromban metéltek körül engem rendkívül súlyos fitymaszûkület miatt, kamaszkoromban szégyenltem és megcsonkítva éreztem magamat, aminek elsõsorban az volt az oka, hogy a doki a mûtét elõtt nem tájékoztatott arról, mit miért fog csinálni, mennyit fog levágni, valamint az, hogy elõtte soha nem láttam ilyet. 17-18 éves koromban már nem zavart, hogy mások elõtt zuhanyoznom. 34 éve élek fityma nélkül, nekem metélve természetes, ma már el sem tudnám képzelni másképp a farkamat. 12 évig szenvedtem a fitymaproblémámmal, ezért én kimondottan örülök annak, hogy nem csak a fitymám szûk végét csipentették le, hanem leszedték amit csak lehetett. Nekem bõven elég amit meghagytak a farkamból, azóta makk egészséges, higiénikus a szerszámom, a kinézete is nagyon tetszik. Én feszesre metélve vagyok igazi férfi, büszke vagyok a vágott férfiasságomra, ami hozzátartozik a testképemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!