Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?

Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Körül vagyok metélve. Tejesen. Már 2 éve, de nem bírom megszokni. Ki van száradva a makkom, dörzsöli a boxer, érzéketlenebb mint előtte…

Keresgéltem a neten találtam “műfitymát”. Tudom, sokan idiótának gondoltok, de… valaki próbált már ilyet?

Mi a vélemény erről?

Kérlek ne legyetek bunkók.

Köszönöm. (25/F)

dec. 30. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
#10: "Nem engedi kiszáradni bőrt" Fogékonnyá tesz gombára, herpeszre. Most lehet negemet is lepontozni. Akkor is leírom. Ne tudjátok meg miket szenvedtem. De ez a fityma pártiak baja.
jan. 1. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

"Mitől ved? Nem engedi kiszáradni bőrt, az Alsótol ha nem hordasz boxer nadrágban lévő anyagoktok ám mellékesen mosás is kemikáliák történik"

Kiszárad? Majd megszokja. Érzéketlenebb lesz idővel, hamarabb-később.

A mondatod második részét tényleg nem értem.

Továbbra is várom, hogy a körülmetélés miért csonkítás, milyen funkciódat nem fogod tudni ellátni a fityma hiányától, ami miatt ez csonkításnak minősíthető.

jan. 1. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

A pénisz a makk alatti rész masszírozásától izgul föl a legerősebben. Normális esetben a hüvelyizmok is erre a részre szorítanak rá, ráadásul a bőr húzogatása a legkellemesebb módja a maszturbálásnak.

Nagyon kellemetlen, ha ezen a részen hiányzik a bőr, mert az orgazmus kielégítően mély megéléséhez tényleg fontos beidegzést tartalmaz ez a rész.

jan. 1. 11:45
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
12 te eldöntöted es szerinted ez jó így neked az is jó lenne levagjak labujad mert minek nem kell az oda
jan. 1. 13:32
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem azon kell vitázni kell e a bőr vagy nem.Mindenki saját sorsának kovácsa.A törvényt kellene módositani.Ne lehessen a fiúkat 18 alatt körbemetéltetni,csak azért mert a szülők úgy gondolják.(Kivétel ha ez orvosilag indokolt )A nagyon fiatalkoruak nem is tudnak tiltakozni ellene.18 felett már mindenki eldöntheti mit vállal be .Már arra sincs idő,hogy jóval a műtét előtt az orvos tájékoztattassa a fiatalt melyek ennek a következményei. Ha ez megtörténne nem lennének itt hasonló kérdések.Még lehet találni 40 évvel ezelőtt kiadott orvosi könyvekkel.Abban a profok leirják hogy kell tájékoztatni a fiatalt,mert ez nem lehet ám vissza csinálni.Itt kell hogy megemlitsem a rövid fék problémát .Gyorsan legyen meg,átvágjuk.Elég 2 varrat is.Aztán írják a fiúk,voltam orvosnál átvágták,a probléma megmaradt .Hogyan tovább,menjek vissza újabb műtétre ? Szintén a régi orvosi könyvben olvasom.Ezt a bőrlebenyt teljes egészében le kell műteni,nem gumiból van hogy nyúladni tudjon.Ennek a hiányát aztán senki sem érzi meg.Csak hogy ebben 5 varrat is lehet,a műtét sem 10 perces.
jan. 1. 14:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15 ös jól írtad
jan. 1. 15:00
 17/22 anonim válasza:
43%
2 hónapja engem is. És vegyesen! Bár már újra használható, és jó is (tud lenni). Egyik oldalon még van egy duzzanatom, másik oldalon meg egy varrat nem akar kibújni, és folyamatosan szúr. Szóval küzdök. Egyik dolog amit nem nagyon mondanak el a dokik, hogy a kor előrehaladtával egyre komplikáltabb a gyógyulás ebből. 2-4 hét alatt max gyerekkorban lehet túllenni rajta szerintem. Én több mint 40 éven át máshosz szoktam, erről nem állsz át csak úgy. De ha muszáj, akkor ez van. Valahogy nekem is ki kell hozni belőle a legjobbat mostmár. De egy biztos, hogy én az anyukákat inkább arra biztatnám, hogyha kétség merül fel, akkor a lehető legfiatalabb korban csináltassák meg a gyereknek. Akkor még sokkal kisebb trauma, és sokkal kevesebb idő túllenni rajta. Aztán ahgogy mások is mondták itt, a földön milliárdan élnek fityma nélkül, gond nélkül. Az hogy néha vannak komplikációk, semmit sem jelent. Komplikációk fitymával is vannak, sőt, úgy még több is.
jan. 1. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Fitymaszűkületem volt. Nekem megváltás volt a körülmetélés.
jan. 1. 19:33
 19/22 anonim válasza:
100%
Az érzékenység vesztés attól is függhet, hogy milyen stílusú volt a műtét. Az alacsony metélésnél a belső előbőr nagy része eltávolítódik, és ez tartalmazza az idegeket. Persze ez sem okoz feltétlenül zavaró érzékenységvesztést, de ezen lehet vitatkozni. A magas metélésnél a belső előbőr nagy része megmarad, csak hátul össze van varrva a maradék külső bőrrel, ezért tulajdonképpen érzékenység vesztés biztos nincs. Ezért nem is helyes a körülmetélést feltétlenül csonkításnak hívni, mert még a teljes körülmetélés során is sokszor megmarad az előbőr érzékeny része, ami az állítólagos „többmillió” ideget tartalmazza. A külső előbőr pedig semmiben sem más, mint mondjuk egy anyajegy.
jan. 2. 17:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem tizenevesen meteltek korul, nekem is sok ido volt mire megszoktam, vagyis inkabb hogy tultegyem magam rajta es kevesbe zavarjon

30/F

jan. 2. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!