Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?
Körül vagyok metélve. Tejesen. Már 2 éve, de nem bírom megszokni. Ki van száradva a makkom, dörzsöli a boxer, érzéketlenebb mint előtte…
Keresgéltem a neten találtam “műfitymát”. Tudom, sokan idiótának gondoltok, de… valaki próbált már ilyet?
Mi a vélemény erről?
Kérlek ne legyetek bunkók.
Köszönöm. (25/F)
19 évesen csináltak rajtam teljes körülmetélést, ha hamarabb tudom, hogy ilyen jó, akkor tinikorom előtt megcsináltattam volna. Nincs hátránya.
"Ezer nem kéne ennyire erőltetetni mindenkire ezt korulmetelest, felesleges csonkitas."
Miért csonkítás? Miben merül ki a csonkítás fogalma? Milyen funkciót nem fogsz tudni ellátni a fitymád hiányától, ami miatt csonkításnak nevezhető? Várom a válaszodat, kifejezetten az utolsó mondatomra.
Kedves kérdező, legyél türelmes, bár 2 év alatt már nem kéne érzéketlennek lennie, már meg kellett volna szoknia a makknak, hogy érzéketlen. Idővel jobb lesz, hidd el, ne erőltess ilyen műmegoldásokat, max kenőcsöket ha akarsz, egy ideig.
4 es,az emberi testen megszületéskor semmilyen felesleges nincs.
Vegyél a kezedbe olyan könyvet,amiben a nemi szervek anatómiája is olvasható.
Nem én voltam a 3 as válaszoló.
4. válaszoló vagyok.
"4 es,az emberi testen megszületéskor semmilyen felesleges nincs."
Milyen funkciót lát el a fityma, így mindjárt 2025-ben? Tehát, mitől kell védenie a makkot? És akkor válaszolsz a kérdésemre, hogy "Milyen funkciót nem fogsz tudni ellátni a fitymád hiányától, ami miatt csonkításnak nevezhető?"?
Lehet, hogy a fityma sok ezer évvel ez előtt jól jött, de az utóbbi pár évszázadban (de az utóbbi egytől máig biztos) kb egy felesleges bőrdarab, amivel csak a baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!