Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?

Körülmetéltek. Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Körül vagyok metélve. Tejesen. Már 2 éve, de nem bírom megszokni. Ki van száradva a makkom, dörzsöli a boxer, érzéketlenebb mint előtte…

Keresgéltem a neten találtam “műfitymát”. Tudom, sokan idiótának gondoltok, de… valaki próbált már ilyet?

Mi a vélemény erről?

Kérlek ne legyetek bunkók.

Köszönöm. (25/F)

dec. 30. 23:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%
Gondolj arra, hogy a női körülmetéléshez képest ez csak egy apró kellemetlenség!
tegnapelőtt 00:33
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Engem is 2 eve meteltek, de en nagyon orulok neki, szerintem jobb igy. Mondjuk en sajat keresre etem at rajta, ez biztosan sokat szamit. Esetleg irj
tegnapelőtt 00:38
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Ezer nem kéne ennyire erőltetetni mindenkire ezt korulmetelest, felesleges csonkitas. Ám próbáld ki visza már nem csinálhato se tüneti kezelésnek jo
tegnapelőtt 07:56
 4/22 anonim ***** válasza:
71%

19 évesen csináltak rajtam teljes körülmetélést, ha hamarabb tudom, hogy ilyen jó, akkor tinikorom előtt megcsináltattam volna. Nincs hátránya.

"Ezer nem kéne ennyire erőltetetni mindenkire ezt korulmetelest, felesleges csonkitas."

Miért csonkítás? Miben merül ki a csonkítás fogalma? Milyen funkciót nem fogsz tudni ellátni a fitymád hiányától, ami miatt csonkításnak nevezhető? Várom a válaszodat, kifejezetten az utolsó mondatomra.

Kedves kérdező, legyél türelmes, bár 2 év alatt már nem kéne érzéketlennek lennie, már meg kellett volna szoknia a makknak, hogy érzéketlen. Idővel jobb lesz, hidd el, ne erőltess ilyen műmegoldásokat, max kenőcsöket ha akarsz, egy ideig.

tegnapelőtt 11:10
 5/22 anonim ***** válasza:
54%

4 es,az emberi testen megszületéskor semmilyen felesleges nincs.

Vegyél a kezedbe olyan könyvet,amiben a nemi szervek anatómiája is olvasható.

Nem én voltam a 3 as válaszoló.

tegnapelőtt 12:05
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
4 annak bőrnek szerepe van , egyrészt védelmi védi kiszáradtol az iritaciotol, más részt funkciója mivel milio érző ideget tartalmaz amit elveszitesz. Plusz más ha te választod vagy más ha szülők eldöntik
tegnapelőtt 14:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mintha akcentussal írnék , közben annyi Hogy magyarul beszélek legkevesebbet németul vagy spanyolul de jó H most senki nem kötött bele :D boldog Új évet mindenkinek
tegnapelőtt 14:17
 8/22 gabcsi ***** válasza:
48%
A 4-eshez írnék még annyit, hogy lehet csonkításnak tűnik, de a fityma egy felesleges veszély annak akinek hajlama van szűkületre. Urológia osztályon egyszer jártam, tele volt fityma miatti felnőtt betegségek képeivel, ott látottat nem kívánom senkinek! Ezért döntenek a doki a metélés mellett, mert van annál rosszabb!
tegnapelőtt 15:15
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

4. válaszoló vagyok.

"4 es,az emberi testen megszületéskor semmilyen felesleges nincs."

Milyen funkciót lát el a fityma, így mindjárt 2025-ben? Tehát, mitől kell védenie a makkot? És akkor válaszolsz a kérdésemre, hogy "Milyen funkciót nem fogsz tudni ellátni a fitymád hiányától, ami miatt csonkításnak nevezhető?"?

Lehet, hogy a fityma sok ezer évvel ez előtt jól jött, de az utóbbi pár évszázadban (de az utóbbi egytől máig biztos) kb egy felesleges bőrdarab, amivel csak a baj van.

tegnapelőtt 15:22
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
Mitől ved? Nem engedi kiszáradni bőrt, az Alsótol ha nem hordasz boxer nadrágban lévő anyagoktok ám mellékesen mosás is kemikáliák történik
tegnapelőtt 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!