Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor lehet a leghamarabb...

Mikor lehet a leghamarabb maszturbálni körülmetélés után?

Figyelt kérdés

11 napja metéltek körül, és ugye az orvos azt mondta, hogy se szexualis életet se maszturbaciót ne csinaljak 14 napig.

Olvasgattam interneten és van akinek 10 napot mondtak, van akinek 1 hónapot, de olyan is aki konkrétan fél évet!!! mondott mire fajdalom nélül tudott. Sajnos nagyon nehezen bírom és elég feszült is vagyok így, nagyon jólesne már.

felszívódós varratbol már kb 3-2db van ami kiakar esni de még nem esett. A legnagyobb problémán az hogy olyan mintha valami alvadt vét lenne körbe a bőr aladt vagy mintha a bőr visszalenne hajtva, valami hasonló...akár egy kemény gyűrű a varrat alatt. nem tudom ez a normalis goygyulásba belefér e , de ez nem hiszem hogy megoldódik 3 nap mulva, és nem a varratok helye, hanem ez a kemény valami fáj erekcio során.

mik a tapasztalatok, esetleg a oénisz tövét finoman ha maszírozom, vagy valahogy másképp probálkozhatok már? Bármi tanácsot elfogadok.

dec. 9. 13:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

"az orvos azt mondta, hogy se szexualis életet se maszturbaciót ne csinaljak 14 napig."

Szívesen, nincs mit.

dec. 9. 13:54
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Meséljek valami izgatót? 😁😁😁
dec. 9. 14:09
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

"11 napja metéltek körül, és ugye az orvos azt mondta, hogy se szexualis életet se maszturbaciót ne csinaljak 14 napig."

Mi a kérdés? Ott van! 14 nap

dec. 9. 14:20
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Csapd ki most,oszt majd möglátod...🤪
dec. 9. 14:26
 5/19 A kérdező kommentje:
Hat pont ez a lényeg, hogy szerintem erre 14 nap nem elég... vagy ez normalis hogy igy felvan dagadva csak a varrat legyen összeforva?
dec. 9. 14:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

14 nap után nem lesz kontroll?

Az orvostól kell megkérdezni. Minden műtét után teljesen egyedi a felépülés. Van, akinél gyorsabb, van, akinél lassabb.

dec. 9. 14:32
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Neked nem maszturbálni kéne, hanem sürgösen leszokni róla.
dec. 9. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem metéltek, de volt valami, ami legalább fél évig tartott. Ki lehet bírni. Nekem kirepedt, bekentem valami gomba elleni szerrel, amitől csak még csúnyább lett. Elmentem a bőrgyógyászatra, ott jól lehordtak majd felírtak nekem ezüstnitrátos ecsetelőt. na ettől már a seb majdnem teljesen körbe ért, és legalább 2 centi széles lett. Kutyául fájt is, és azt mondták hogy herpesz. Miközben nem is voltam senkivel. havonta, vagy 2 hetente mentem, de csak egyre rosszabb lett. Az utolsó írt rá valami piros kencét,azután gyógyult. Azóta felmerült bennem, hogy jobb lett volna körülmetéltetni, de még ez előtt a nyavalya előtt. Ma már mindegy. Azóta hátul marad a fiymám, ha úgy hagyom.
dec. 9. 16:56
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
A teljes sebgyógyulás (ami nem csak a felszíni bőrréteget érinti, hanem valóban a teljes) 4-6 hét. Ez mindenkinél egyedi. Innentől kezdve lehet teljes nyugalommal ,,piszkálni". Jelen esetben, amíg a varratok bent vannak, nem biztos hogy jót tenne neki a plusz nyomorgatás/szorítás és rángatás. Főleg ha kiszakad a varrat, utána pedig azon kezdesz el kattogni, illetve kérdést kiírni, hogy mit csinálj.
dec. 9. 17:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Én várnék még bármennyire fickós vagy. A varrat felnyílhat és csúnyán fog összeforrni. Tegyél rá jeget és attól lelohad a vágy.

A saját körülmetélésem után a péniszem száránál igyekeztem felhúzni a maradék bőrt, hogy a műtött rész ne feszüljön még. 17 napig bírtam.

dec. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!