Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélést választanátok...

A körülmetélést választanátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hello. 24 éves vagyok, későn érő voltam szexuális téren, és igazából nem tudtam, hogy baj lehet belőle. Az lenne a helyzet, hogy lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymát, de merev állapotban egy kicsit sem. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Mert tudom tisztítani mindennap mosom, mert mint mondtam lankadt állapotban teljesen sikerül.

Sex közben sem gátol, mert a fityma teljesen fedi a makkot merev állapotban. Viszont ebből nem lehet később komoly betegség? De miért lenne, ha tudom mosni, és szoktam is 1 nap kétszer is szappannal. Szóval nemtudom igazából mi ez. Fitymaszűkület lenne? Ti ilyen helyzetben műtétet csinálnátok?

júl. 27. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen műtéti megoldás szükséges, szűk fitymával nagyon kockázatos szexelni. Mint fentebb írták, a részleges metélés nem egyszerűbb, mint a teljes, viszont kevésbé megbízható.
aug. 1. 10:47
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg elképesztő hogy ennyire a körülmetélést sulykoljátok rá szerencsétlen srácra,pedig bőven nem ez lenne az egyetlen megoldás! Én a helyében biztos,hogy nem is ezt választanám! Túl drasztikus,és visszafordíthatatlan.

Illetve "gyárilag" rövid fitymával (nem metélt,de szinte olyan mintha az lenne) tisztában vagyok az előnyeivel,és a hátrányaival! És biza,ha választhatnék,egészen biztos nem mondanék le a fitymáról,hasznos dolog az! Tudni kell kezelni,nem levagdosni mindent ökör mód!

aug. 1. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!