Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki metéltette körül a péniszét...

Ki metéltette körül a péniszét? Milyen volt?

Figyelt kérdés

jún. 15. 08:46
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Mégis milyen válaszokat remélsz ? Az igazat nem sokan írják meg.
jún. 15. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
En korulmeteltettem, egyaltalan nem bantam meg, pedig nem volt orvosi oka
jún. 15. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én körülmetélt vagyok. Ha orvosi oka van akkor mindenképp érdemes nem kell félni, jobb lesz mint a szukuletes pénisz. Ha csak tetszik nem feltétlen javaslom nem azert mert rossz, hanem ha funkciónál és semmi probléma nincs akkor feleslegesen 2 hétig kiiktatod és legalább 1 hónapig szoknod kell az érzékenységet.
jún. 15. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Milyen volt? Fitymás. A műtét óta pedig csupasz.

Komolyra fordítva a szót, semmi baj nincs ezzel a műtéttel, csak nálunk van itt démonizálva. Problémám volt, de megoldották. Egyáltalán nem bántam meg.

jún. 15. 21:48
 5/9 Á.Zoli ***** válasza:
89%
Nálam sem volt orvosi ok. Egyszerűen csak tetszett, de ha újra lehetne gondolnom, nem csináltatnám meg. Sok dolog szól mellette, de van pár dolog, amit hiányként élek meg miatta... Van viszonyításom, mert 20 évig szexeltem fitymásan és 6 éve csináltattam meg.
jún. 16. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 3 éves korom óta metélt, már nem emlékszem nagyon a fitymámra csak hogy túllógott és nem lehetett vissza húzni.
jún. 17. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem bántam meg előbb kellett volna.
jún. 19. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Műtét előtt fitymás,közben véres,utána fityma nélküli.
jún. 23. 07:35
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Csak az a körülmetélés az igazán jó, ahol a makk utána ernyedten is szabadon lóg. Részleges megoldás nem igazán fog segíteni.
jún. 24. 07:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!