Az orvosomat elfelejtettem róla megkérdezni, hogy mennyit kell várni a teljes körülmetélést követően arra, hogy strandon fürödhessek. Aki átesett már rajta, milyen tanácsot kapott ezt illetően? Egy hónap múlva egy strandon lévő fesztiválra megyek, emiatt lenne lényeges. Esetleg óvszert húzva, ráerősítve bemehetek a vízbe? Nagyjából 4-5 hetes lesz a műtét.
Köszönöm szépen. Általában 4-6 heteket olvastam mindenhol. Annyira emlékszem, hogy azt mondta, hogy egy hét után alkalmas lesz mindenre. (ezt azért persze fentartással kezelem)
jún. 28. 21:09
3/11 anonim válasza:
Egy hétnél még ahhoz is több kell, hogy újra sportolhass vele. Jól olvastad, 4-6 hét a teljes gyógyulás. Strandra akkor menj, ha addigra teljesen beforrt a seb!
jún. 28. 21:12
4/11 anonim válasza:
Ha mar begyogyult a seb es nincsenek varratok (amiknek ki kellene esnie 2 het utan vagy ha nem akkor jobb kiszedni azokat ennyi ido utan).
Ha a seb mar lezarult akkor belemehetsz a vizbe.
Normal esetben ez olyan 3 het.
jún. 28. 21:39
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a választ. Akkor így él a remény. Valahogy ezek a kérdések nem merültek fel bennem mielőtt így nyáron belevágtam, de ez legyen a legnagyobb probléma :)
jún. 28. 22:01
6/11 anonim válasza:
De jó hogy nyár elején csinálták, mert így biztosan teljesen tökéletes lesz szeptemberre. De reméljük pár hét múlvára !
jún. 30. 11:01
7/11 anonim válasza:
Ha a kötések kihullottak, az jelzi, hogy mehet minden.
De a legbiztosabb az lenne, ha újra konzultálnál az orvosoddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!