Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélést választanátok...

A körülmetélést választanátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hello. 24 éves vagyok, későn érő voltam szexuális téren, és igazából nem tudtam, hogy baj lehet belőle. Az lenne a helyzet, hogy lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymát, de merev állapotban egy kicsit sem. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Mert tudom tisztítani mindennap mosom, mert mint mondtam lankadt állapotban teljesen sikerül.

Sex közben sem gátol, mert a fityma teljesen fedi a makkot merev állapotban. Viszont ebből nem lehet később komoly betegség? De miért lenne, ha tudom mosni, és szoktam is 1 nap kétszer is szappannal. Szóval nemtudom igazából mi ez. Fitymaszűkület lenne? Ti ilyen helyzetben műtétet csinálnátok?

júl. 27. 11:59
1 2
 1/12 Csupasz makk ***** válasza:
82%
Ez a relatív fitymaszûkület. Én mindenképpen elmennék orvoshoz a helyedben. Lehet, hogy elég lenne egy részleges metélés, de akkor lassabban gyógyul, mint a teljes metélésnél, ráadásul újból beszûkülhet és akkor újra kés alá kell feküdnöd. Ezért én a helyedben a teljes körülmetélést választanám.
júl. 27. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
A helyedben orvoshoz mennék.
júl. 27. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Olyan orvost kell keresni,aki nem csak a tkm et ismeri.Vannak egyéb megoldások is .
júl. 27. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
#3.-as jól mondja! Amúgy fültágító karikákkal,és szteroidos krémmel magadnak is tudod "tornáztatni" ha zavar a dolog.
júl. 27. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

En ugyanebben a szituacioban voltam ugyanebben a korban.

Nekem vegul teljes korulmetelest javasoltak, es utolag nagyon orulok hogy belevagtam es megcsinaltattam.

júl. 27. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Az ugye tiszta, hogy szex közben az nem egészséges, h nem jön hátra a fitymád? (Tuti lepontoznak ezért a válaszért de nem érdekel)

Lényegében a saját fitymád dugod hidd el, az élmény mem ugyan az, mintha szabadon mozogna a makkodon vagy ha teljesen hátrahuzva hatolnál be.

Szabadulj meg tőle minél hamarabb, mert 1000x röbbet szenvedsz a mindenféle tornákkal meg krémekkel meg a részleges metélés meg az ilyenekkel. Mindennek úgy is előbb vagy utóbb a teljes metélés a vége, aminek a végén csak bosszakodni fogsz, hogy ,,miértnem ezzel kezdtem"

júl. 28. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
4: Kérdezőnek egyáltalán nem húzható hátra mereven. Ilyen nagy fokú szűkület esetén a tágítás vagy a nyújtás hiú ábránd...
júl. 28. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Hogy akarsz közösülni, ha a fitymád a makkon marad? Körül kell metéltetni magad és utána szabad a pálya.
júl. 28. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:
26%

Én nem mennék el ilyen problémával sehova, és soha nem is mentem. 70 évig.

Átlagos, napiszintű, kiegyenshúlyozott szexuális életet éltem mindig.

Kezdetben sokaknak szoros a bőr, később lassan kitágul, 1-2 év alatt, aztán már magától is hátracsúszik. Az emberek legtöbbje tökéletesnek születik, csak később elrontják, összevagdalják, megcsonkítják vagy megmérgezik.

Éld az életed úgy, mint eddig, az tökéletes.

Mások csak rontanak rajtad.

júl. 29. 20:05
 10/12 anonim válasza:
82%

Helló! 22 vagyok nekem egy hete történt meg a műtétem! Jó orvost kell választani, aki ért is hozzá, mindenképp magánt ajánlom! Nekem se az érzéstelenítés se a műtét nem fájt! Utánna reggeli merevedések 1-2 napig kellemetlenek voltak, próbálkoztam krémekkel/tágitgatni 2 évig semmi hatásuk nem volt! Szex közben berepedezett a fityma is és vérzett, nem ajánlom azt hogy csak a beszűkült részt vágasd le mert utánna ugyan ugy be tud szűkülni, és gyógyulás is rosszabb ha alápödrődik és begyullad!

Nagyon örülök, hogy párom is támogatott benne és bevállaltam, már most sokkal jobb!

Ha érdekel 1-2 részlet esetleg orvos irj privátba!

júl. 30. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!