A körülmetélést választanátok ilyen helyzetben?
Hello. 24 éves vagyok, későn érő voltam szexuális téren, és igazából nem tudtam, hogy baj lehet belőle. Az lenne a helyzet, hogy lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymát, de merev állapotban egy kicsit sem. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Mert tudom tisztítani mindennap mosom, mert mint mondtam lankadt állapotban teljesen sikerül.
Sex közben sem gátol, mert a fityma teljesen fedi a makkot merev állapotban. Viszont ebből nem lehet később komoly betegség? De miért lenne, ha tudom mosni, és szoktam is 1 nap kétszer is szappannal. Szóval nemtudom igazából mi ez. Fitymaszűkület lenne? Ti ilyen helyzetben műtétet csinálnátok?
En ugyanebben a szituacioban voltam ugyanebben a korban.
Nekem vegul teljes korulmetelest javasoltak, es utolag nagyon orulok hogy belevagtam es megcsinaltattam.
Az ugye tiszta, hogy szex közben az nem egészséges, h nem jön hátra a fitymád? (Tuti lepontoznak ezért a válaszért de nem érdekel)
Lényegében a saját fitymád dugod hidd el, az élmény mem ugyan az, mintha szabadon mozogna a makkodon vagy ha teljesen hátrahuzva hatolnál be.
Szabadulj meg tőle minél hamarabb, mert 1000x röbbet szenvedsz a mindenféle tornákkal meg krémekkel meg a részleges metélés meg az ilyenekkel. Mindennek úgy is előbb vagy utóbb a teljes metélés a vége, aminek a végén csak bosszakodni fogsz, hogy ,,miértnem ezzel kezdtem"
Én nem mennék el ilyen problémával sehova, és soha nem is mentem. 70 évig.
Átlagos, napiszintű, kiegyenshúlyozott szexuális életet éltem mindig.
Kezdetben sokaknak szoros a bőr, később lassan kitágul, 1-2 év alatt, aztán már magától is hátracsúszik. Az emberek legtöbbje tökéletesnek születik, csak később elrontják, összevagdalják, megcsonkítják vagy megmérgezik.
Éld az életed úgy, mint eddig, az tökéletes.
Mások csak rontanak rajtad.
Helló! 22 vagyok nekem egy hete történt meg a műtétem! Jó orvost kell választani, aki ért is hozzá, mindenképp magánt ajánlom! Nekem se az érzéstelenítés se a műtét nem fájt! Utánna reggeli merevedések 1-2 napig kellemetlenek voltak, próbálkoztam krémekkel/tágitgatni 2 évig semmi hatásuk nem volt! Szex közben berepedezett a fityma is és vérzett, nem ajánlom azt hogy csak a beszűkült részt vágasd le mert utánna ugyan ugy be tud szűkülni, és gyógyulás is rosszabb ha alápödrődik és begyullad!
Nagyon örülök, hogy párom is támogatott benne és bevállaltam, már most sokkal jobb!
Ha érdekel 1-2 részlet esetleg orvos irj privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!