Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?
Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]
Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?
50
Az is telkes értékű eredényt ad?
49
Az orvosnál kikapcsoljuk a szégyenérzetet, ez esetleg gyerekeknek serdülőknek nem megy, egy felnőtt embernek kellene működnie. Ráadásul esetleg kiáll magáért, kikéri a hangnemet. Nade sokak nincsenek felnőve, az más téma.
Szerinted mennyire kiszolgáltatott helyzet mikor a nőgyógyásznál szétteszik a lábukat, vájkál bennük a faszi közben trutyiról beszél, ha szőrös az a baj, ha szőrtelen az a baj..
Ilyen a világ. Fel kell nőni.
És nem lehet elkerülni az ilyen vizsgálatokat, az mr félre van téve a tehetősebbeknek meg a politikusoknak. És mr segítségével nem lehet prosztata mintát venni.
52
"Az orvosnál kikapcsoljuk a szégyenérzetet" - Van, amit ki lehet kapcsolni, de azt, hogy se@@emben turkálnak, azt nem tudnám - de nem is akarom - kikapcsolni.
Na a nőgyógyászhoz pont nem járnak annyian, mint azt emlegetik állandóan. Akiben vagy egy minimális önérzet, önbecsülés, az - ha nincs baja - nem is megy. A közvetlen környezetemben van több ismerős is, akik 12-17 éve nem voltak, és köszönik, jól vannak. Egy ötven plusszos ismerősöm még az életében nem volt. Ő mondjuk egyedül él.
Bocs, de akkora hülyeségeket írsz, hogy én most itt kiléptem.
Részben az idióta hozzáállásotok miatt olyan a lakosság egészségügyi helyzete, amilyen.
Nekem aztan a seggemben nem vajkálnak!
Márpedig zsíros kolbaszt fogok enni zsírral meg fánkkal, nekem senki nem mondja meg mit ehetek és mit nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!