Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?
Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]
Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?
Kérdező!
Nem fog vicceskedni.
35.
De az is megalázó, nem is kicsit. Nem is a vizsgálat alatt, inkább utána. Ott süllyednék el nagyjából, főleg ha az orvos "vicces kedvében" van és benyög valami hülye poént, állítólag a feszültséget. Még rosszabb, ha asszisztense is van, mert ő végig is nézi meg röhög a hülye poénon a súlyomat illetően vagy azon, hogy az átlagosnál nagyobb a végbélnyílásom, vagy azon hogy van aranyerem, az én rovásomra. Ha el is kell mennem ilyenre, akkor napszemüveg, álbajusz, karimás kalap, és paróka. Akkor talán kevésbé lesz megalázó. És nagyon nagy pofont fog kapni, ha "vicceskedni" kezd. Annyira gyűlölöm a poénkodó orvosokat... Ez nem a viccelődés helye.
És külön rosszak az olyanok, amiket a South Parkban mutattak be Eric Cartman szemorvosának segítségével. Az orvos ne poénkodjon már a páciens testalkatán, bőrhibáin vagy ilyesmi.
Nők hogy bírják ki a nőgyógyászati vizsgálatokat? Főleg "humoros" orvossal? Vagy bunkóval? Elég megalázó lehet, ahogy "viccesen" kitárgyalja az asszisztensével azt amit éppen lát.
#36: Igazából ez semmi más részedről mint egy ilyen bevésődött hülyeség, hogy rajtad fog akárki is röhögni. Hidd el a kutyát nem érdekli hogy neked milyen frusztrációid vannak, pláne nem az orvost vagy az asszisztenst. Mivel kb sosem voltál ilyen orvosnál, pont fogalmad nincs arról, hogy esze ágában sincs humorizálnia egy normális orvosnak. Hány éves vagy basszus hogy a South Park-ot hozod fel példának?
Hogy lehet kibírni a nőgyógyászati vizsgálatot, ha humoros az orvos? Hát meg fogsz lepődni, humorral és nem ráparázással, és azzal sem ha saját magamnak mantrázom hogy hú de szar lesz. Nem a kedvencem a nőgyógyászati vizsgálat nyilván, de én spec baromi jót nevettem azon amikor először azt mondta, mikor kb 18 évesen első alkalommal húzogattam magamon lefelé a ruhát hogy ne látszódjon semmi, ne izguljak, látott már mindent... ő meg röhögött rajta amikor megkapta válasznak, hogy az lehet, de ilyet még tuti nem. Röhögtünk, ennyi.
Relax :)
#35 voltam
Egyszer nem találkoztam még olyan urológussal aki vicceskedett volna a vizsgálat alatt. Amúgy meg ha elmész egy sima szűrő vizsgálatra, és nincs panaszod az urológus nem fog megjegyzést tenni a súlyodra.
Azt meg hogy te honnan tudod, hogy neked átlagnál nagyobb a végbélnyílásod? Inkább azon fognak nevetni, hogy egy felnőtt férfi jelmezbe megy orvoshoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!