Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?
Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]
Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?
10.
Az egyik legjobb szatíra a világon - van pár hibája, de nekem örök kedvenc azok közül amiket eddig láttam.
14-es:
Az ultrahang milyen? Mint a hasi, mert az még oké, vagy mint nőknél a hüvelyi, mert akkor nem vagyunk előrébb, ha a seggbe dugnak valamit...
Normális ember nem fél az orvostól, nem képzel bele marhaságokat egy vizsgálatba. Normális ember elfogadja, hogy a kellemetlen vizsgálatok az ő érdekében vannak. Ennyi. Egy korábbi korban te már rég meghaltál volna a problémáiddal, pl. Spártában ledobtak volna a Taigetoszról vagy megettek volna a tajgán a farkasok.
A mai korban lehetősége van mindenkinek életben maradni, akkor is, ha arra amúgy a szó klasszikus értelmében nem alkalmas. Ennek nagyon kéne örülnöd és keresni egy megfelelő szakembert a depresszió, lelki problémák kezelésére, nem telesírni a netet, úristen, benyúlnak a fenekembe.
18.
Örülök, hogy te élvezed, ha benned vájkál egy orvos hátulról, de én annyira nem. Megalázó és kínos.
Nem hinném, mert a régi korokban nem volt ilyen túlszabályozott társadalom, elég volt egy jó fegyver és a taktikus kimaradás a legtöbb dologból. Manapság már nem.
18-as.
Ez azért nem ilyen egyszerű... Vizsgálat és vizsgálat között óriási különbség van. Ezt a fajtát senki sem kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!