Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatavizsgálat esetében...

Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?

Figyelt kérdés

Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]

Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?

#megalázás #nem vicces orvosok #prosztat-vizsgálat
2020. szept. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

10.

Az egyik legjobb szatíra a világon - van pár hibája, de nekem örök kedvenc azok közül amiket eddig láttam.

2020. szept. 21. 00:11
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod, hogy nagyobb, mint egy átlagemberé?:D mi a mértékegysége a végbélnyílás nagyságának?:D
2020. szept. 21. 00:47
 13/56 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%
Érdekes gondolatok. Voltam már ilyen vizsgálaton többször, persze kellemetlen, de annyira azért nem, hogy ennyire parázz tőle, nálam még sosem tartott 20-30 mp-nél tovább.
2020. szept. 21. 06:12
 14/56 anonim ***** válasza:
Nekem ultrahanggal vizsgálták, szóval igen, van alternatíva. (Nyilván ez magánrendelésen.)
2020. szept. 22. 07:33
 15/56 anonim ***** válasza:
63%
14, az UH nem alternatíva. Van, amire jó, de nem mindenre.
2020. szept. 22. 07:50
 16/56 anonim ***** válasza:

14-es:

Az ultrahang milyen? Mint a hasi, mert az még oké, vagy mint nőknél a hüvelyi, mert akkor nem vagyunk előrébb, ha a seggbe dugnak valamit...

2020. szept. 22. 13:27
 17/56 anonim ***** válasza:
Hasi, nem dugnak semmit sehová :) És amúgy az UH-n pont, hogy több mindent lát, mintha csak odadugdossa az ujját...
2020. szept. 23. 12:33
 18/56 anonim ***** válasza:
38%

Normális ember nem fél az orvostól, nem képzel bele marhaságokat egy vizsgálatba. Normális ember elfogadja, hogy a kellemetlen vizsgálatok az ő érdekében vannak. Ennyi. Egy korábbi korban te már rég meghaltál volna a problémáiddal, pl. Spártában ledobtak volna a Taigetoszról vagy megettek volna a tajgán a farkasok.

A mai korban lehetősége van mindenkinek életben maradni, akkor is, ha arra amúgy a szó klasszikus értelmében nem alkalmas. Ennek nagyon kéne örülnöd és keresni egy megfelelő szakembert a depresszió, lelki problémák kezelésére, nem telesírni a netet, úristen, benyúlnak a fenekembe.

2020. szept. 28. 10:55
 19/56 A kérdező kommentje:

18.

Örülök, hogy te élvezed, ha benned vájkál egy orvos hátulról, de én annyira nem. Megalázó és kínos.

Nem hinném, mert a régi korokban nem volt ilyen túlszabályozott társadalom, elég volt egy jó fegyver és a taktikus kimaradás a legtöbb dologból. Manapság már nem.

2020. szept. 28. 17:02
 20/56 anonim ***** válasza:

18-as.

Ez azért nem ilyen egyszerű... Vizsgálat és vizsgálat között óriási különbség van. Ezt a fajtát senki sem kívánja.

2020. szept. 28. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!