Segítség, ez lenne a hírhedt gyomorsav? Mitől múlik el? Nagyon fáj
Figyelt kérdés
Egyszer csak éreztem, hogy valami van a torkomban, lenyeltem, de nagyon fáj és éget, hiába ittam rá sokat, szörnyen borzalmas érzés, bekönnyeztem tőle. Mintha sósavat nyeltem volna. Mitől múlik el???2014. okt. 11. 23:46
1/5 anonim válasza:
Egyél citromot, vagy igyál citromlevet (facsartat) a tévhittel ellentétben lúgosít.
Ha sokszor előfordul szedned kell savcsökkentőt mert kimarja a nyelőcsöved, begyullad és az fáj :/ nekem volt
2/5 anonim válasza:
A citrom olyan savas mint az állat, nagyon nem ajánlom. Nekem refluxom van, olyan szinten hogy a savlekötök semmit se hatnak, csakis a protonpumpa gátló. Menj el orvoshoz megnézetni, de ha gyors javulást akarsz akkor egy korty acidogit nagyon jól tud esni.
3/5 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, nekem is csak az ő általa felírt gyógyszer segített, a savcsökkentők semmit nem értek.
4/5 anonim válasza:
Nehogy citromot egyél, az egekbe fogja dobni a gy.savad - a lúgosítós-bromságot meg hagyjuk.
Nekem a tej szokott segíteni - jéghidegen. De dokihoz is mehetsz.
5/5 anonim válasza:
Igen, tudtam hogy jön majd a sok agyatlan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!