Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatavizsgálat esetében...

Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?

Figyelt kérdés

Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]

Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?

#megalázás #nem vicces orvosok #prosztat-vizsgálat
2020. szept. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

Nem, nem megalázó.

Az hogy te hisztis vagy, az más kérdés.

2020. szept. 28. 19:02
 22/56 anonim ***** válasza:
53%
Miért lenne hisztis??? Egy ilyen vizsgálatot a fene se akar. Én sem mennék el semmi pénzért.
2020. szept. 28. 19:09
 23/56 anonim ***** válasza:
Én csajnál voltam. De véletlenül, sza nem tudtam hogy Ő lesz. Nagyon bomba csaj volt . :DDDD Ja az asszisztens meg akivel egy edzőterembe jártam. úgyhogy egymásra csodálkoztunk, ennyit arról hogy ciki :D
2020. szept. 28. 20:31
 24/56 anonim ***** válasza:

22: azért hisztis, mert túldimenzionálja a dolgot.

kevésbé fáj, mint egy székrekedéses üldögélés a wc-n.

és semmi megalázó nincs benne, csak ő képzeli bele.

2020. szept. 28. 22:32
 25/56 anonim ***** válasza:
19%

24:

De. Bepucsítani egy vadidegennek nagyon is megalázó. Egyáltalán ilyen helyzetbe hozni egy felnőtt férfit. Kikérem magamnak.

2020. szept. 29. 14:20
 26/56 anonim ***** válasza:
10%

25: szerintem beszélgess erről egy pszichológussal...

Egyébként meg nem kötelező elmenni urológushoz, tehát nincs mit kikérned magadnak.

2020. szept. 29. 21:35
 27/56 anonim ***** válasza:
22%

26:

Az egészséges önértékeléssel rendelkező férfiak 90%-a így gondolja. Azt kérem ki magamnak, hogy ilyen helyzetbe hozzon bárki is. Egy dologban igazad van: nem kötelező.

2020. szept. 30. 14:09
 28/56 anonim ***** válasza:
78%

"Az egészséges önértékeléssel rendelkező férfiak 90%-a így gondolja."

El kell, hogy keserítselek. Az egészséges önértékeléssel rendelkező emberek önértékelését nem taszítja porba egy nem fájdalmas, rövid vizsgálat.

Pont arról van szó, hogy neked a férfiségeddel van gondod, ezért pörögsz ezen ennyire.

2020. szept. 30. 15:51
 29/56 anonim ***** válasza:
Marhaság. Nem a fájdalommal vagy az időtartammal van a problémám. A "férfiségem" teljesen rendben van, köszönöm.
2020. szept. 30. 16:12
 30/56 A kérdező kommentje:

28.

Engem az zavar, hogy az orvos "vicces" megjegyzéseket tehet. Annyira utálom a poénkodó, "vicces" orvosokat, hogy el nem lehet mondani. Nekik biztos "jó poén", nekem annyira nem.

2020. szept. 30. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!