Prosztatavizsgálat esetében el lehet kerülni a hírhedt (és megalázó) vizsgálattípust valahogy?
Tudjátok, azt amihez ezek a "poénok" tartoznak: [link]
Ki lehet ezt valahogy kerülni? Nem nagyon rajongok az ötletért, hogy "belém nyúljon", különösen nem, ha "poénkodós" orvosról van szó (súlyommal kapcsolatos poénkodás, "mind a 10 ujjam elöl van" - """poén""" stb.) és ráadásul megalázó is. Nem lehet ezt elegánsabban és kevésbé megalázóan megoldani? Nem tartunk még itt 2020-ban? Mekkora esélyem van rá? Mit lehet tenni, ha az orvos "vicceskedik" vagy direkt megaláz?
Kérdező:
Nem, nem megalázó.
Az hogy te hisztis vagy, az más kérdés.
22: azért hisztis, mert túldimenzionálja a dolgot.
kevésbé fáj, mint egy székrekedéses üldögélés a wc-n.
és semmi megalázó nincs benne, csak ő képzeli bele.
24:
De. Bepucsítani egy vadidegennek nagyon is megalázó. Egyáltalán ilyen helyzetbe hozni egy felnőtt férfit. Kikérem magamnak.
25: szerintem beszélgess erről egy pszichológussal...
Egyébként meg nem kötelező elmenni urológushoz, tehát nincs mit kikérned magadnak.
26:
Az egészséges önértékeléssel rendelkező férfiak 90%-a így gondolja. Azt kérem ki magamnak, hogy ilyen helyzetbe hozzon bárki is. Egy dologban igazad van: nem kötelező.
"Az egészséges önértékeléssel rendelkező férfiak 90%-a így gondolja."
El kell, hogy keserítselek. Az egészséges önértékeléssel rendelkező emberek önértékelését nem taszítja porba egy nem fájdalmas, rövid vizsgálat.
Pont arról van szó, hogy neked a férfiségeddel van gondod, ezért pörögsz ezen ennyire.
28.
Engem az zavar, hogy az orvos "vicces" megjegyzéseket tehet. Annyira utálom a poénkodó, "vicces" orvosokat, hogy el nem lehet mondani. Nekik biztos "jó poén", nekem annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!