Tényleg egészségtelen mikrózni az ételeket és az italokat?
Kedves ismerősöd alufólia sapkát nem viselt véletlenül? :)
Nem okoz semmi problémát, nyugodtan lehet használni. Esetleg akkor lehet gond a mikórzással, ha nem jól szigetel a mikró ajtaja, és kijutnak a hullámok, de ennek az esélye nagyon csekély.
3-asnak
"Esetleg akkor lehet gond a mikórzással, ha nem jól szigetel a mikró ajtaja, és kijutnak a hullámok, de ennek az esélye nagyon csekély."
A szomorú helyzet az, hogy a folytattak vizsgálatot a forgalomban lévő mikrók előtt mérhető sugárzást illetően. Sajnos az óriási választék döntő többségénél magasabb a szint az ajánlottnál. Ne kérdezzétek miként lehetnek forgalomban.
A lényeg, hogy közvetlenül az ajtó előtt ácsorogi nem ajánlott, működtetés közben. Főleg nem benézegetni jó közelről... szerintem teljesen felesleges az üvegajtó...
Ami az dolgok melegítését illeti: érezhető különbség van a mikróval, villannyal, gáz tüzeléssel, vagy fa tüzeléssel melegített víz között. Én érzem. Hogy mi mennyire és miért egészséges, vagy nem, nem tudom.
Valaki hallott ilyen irányú vizsgálatokról?
Mert a nélkül csak okoskodás bármilyen állítás.
Az azért logikusnak tűnik, hogy evolúciósan nem a villany és a mikrohullámok vagy az általuk befolyásolt ételek hatásához alakultunk.
Nem tudom végeztek-e ennek magyarázatára kutatásokat. Majd nyugdíjas koromban ráérek, megteszem.
"Ami az dolgok melegítését illeti: érezhető különbség van a mikróval, villannyal, gáz tüzeléssel, vagy fa tüzeléssel melegített víz között. Én érzem"
Erre igen kiváncsi lennék, hogy ezt akkor is "érzed-e", ha nem tudod, hogy mivel melegítték a vizet - mert úgy, hogy te melegíted, akármit beképzelhetsz közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!