Baj ha sok ilyet fogyaszt valaki? Sajtkrém, majonéz, sajt, vaj, olaj, szalonna?
Figyelt kérdés
Pl én egyszerűen nem tudok hízni, szóval elhízás veszélyt nem jelent. Túl sokat sem eszem, egyszerűen a kenyeremet szeretem sajtkrémmel kenni, szeretem a szalonnát, olvadt sajtot, zsíros dolgokat stb..
Általánosságban persze annyit tudok hogy lerakódik a szervezetben meg ilyenek, de valami konkrétabbat tudna valaki mondani erről, hogy miért nem szerencsés ezeket fogyasztani?
2017. máj. 16. 20:25
1/1 anonim válasza:
Amíg jó a testsúlyod és a koleszterined, addig nincs baj. Annyi hátránya lehet, ha megszokod ezt az étrendet, akkor 40 felett jól el fogsz hízni, ha korábban nem is híztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!