Az tényleg egészségtelen, ha a vállunk is a párnán van fekvés közben?
Én mindig is úgy aludtam, hogy a fejem, nyakam és vállam egyaránt a párnán van. Ezek szerint nem jól csinálom?
A párnám közepesen magas egyébként.
Én úgy szoktam, hogy van egy nagypárnám és azon egy kispárnám, mindkettő hagyományos, tehát nem kemény, és a szélük alacsonyabb, mint a közepük. De középen sem túl magasak egyáltalán.
A nagypárnámnál nem is lenne kényelmes, ha a vállam nem lenne rajta, viszont a kispárnámon már nincs rajta a vállam, csak a nyakam és a fejem. Szóval ha a kispárnát nézzük, akkor úgy fekszem, ahogy az ábrán van, csak közben van alatta egy nagypárna. Szerintetek ez helytelen tartás így? Ha muszáj, akkor változtatok, de már úgy megszoktam, hogy így alszom...
Volt régen gerincferdülésem a rossz tartás miatt, illetve egy kicsit most is van, ezért érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!