Hogyan tudnék végleg leszokni?
Kérdező, pedig ha másképp nem megy én is egy brutális trippet javasolnék (ayahuasca, LSD, gomba, mindegy, csak jó erős legyen). A hallucinogének NEM rekreációs szerek, nem a bulizásról szólnak, valszeg ezért nem is szereted őket, pedig pont ilyesmikben, mint függőségek leküzdése abszolút tudnak segíteni. Valamikor a 60-as években csináltak egy kísérletet, ahol masszív alkoholistáknak adtak LSD-t és kb 50-60%-uk leállt utána a piával.
Nem mondom, hogy rizikómentes a dolog, de ha másképp nem megy ez is egy lehetőség, csak mondom.
Igazából az LSD segített ráeszmélnem, hogy le kellene szokni, olyan bad trippet senkinek nem kívánok, elakartam vágni a torkom csak hogy vége legyen, a legmélyebb legsötétebb legdepresszívebb gondolataim tépve fel :)
Attól hogy függő vagy nem kell idiótának lenned. Én attól függetlenül hogy többször is függő voltam, értelmes embernek tartom magam.Azért drogoztam hogy enyhítsem a rám nyomódó stresszt, és tudjam élvezni egy picit az életet, aztán jöttek sorra a szerek. Viszont mióta, feltettem a kérdést, azóta egy csík kokaint, és methamfetamint szívtam fel, szóval elég sikeresnek mondanám a leszokást, a zöld rengeteget segít ilyenkor, ha valakinek esetleg hasonló esetthez kellene segítség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!