Hogyan tudni leszokni végleg a Frontinról (Alprazolám)? L/22
" A pszihiáterem is mondta ,hogy nagyon bizarr elvonási tüneteket okoz és nehéz róla leszokni"
És te erre nem kezdted el firtatni, hogy akkor mi a búbánatért szoktatott rá a drogra?!
A Frontin egy benzodiazepin. Ha le akarsz szokni olvasd el az Ashton kézikönyvet. abban le van írva mit, miért és hogyan kell csinálni.
Az Angol Nemzeti Gyögyszerkönyv szerint a benzodiazepineket nem szabad 2-4 hétnél tovább szedni semmilyen pszichiátriai kórkép esetén sem.
Az Angol Nemzeti Gyógyszerkönyvben van benne.
Itt a link az angol szöveghez:
Jah. És nem vagyok szcientológus csak segíteni akartam.
Majd ha megpróbálod elhagyni a Frontint rájösz hogy miért. Én 3 évig szedtem.
Kérdező, túlreagálod.
Miért lenne szientológus? Én aztán kritikus vagyok itt a fórumon, a válaszolókkal szemben is, de te tényleg segítő szándékú válaszokat kaptál.
Én azt írtam volna, hogy frontint NEM lehet embernek adni, de nem akartam trollkodni helyette tájékoztatva lettünk egy hivatalos infóról, miszerint elvileg is csak 3 hétig lehetne szedni (én is hallottam erről, csak nem sokat foglalkoztam velem mivel ugye azt képviselem, hogy nem szabad ilyeneket szedni).
Az elvonási tüneteket enyhíteni és a tested egyensúlyát visszaállítani akupunktúrás kezeléssel, qigong terápiával lehet. Egy barátomnál 1 éves komoly kezelés volt mire lejött a szerekről. Sajnos maradandó problémákkal így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!