Hogyan tudni leszokni végleg a Frontinról (Alprazolám)? L/22
Figyelve a párbeszédet azt tudom mondani, hogy abba kellene hagyni ezeknek az életellenes és az embert hossazbbtávon "zombivá" tevő szereknek a szedését.
Az embernek magának kellene tudnia megoldania a problémáit és nem a külső, fizetős megoldásokat kellene választania,
amelyek lényegében mind álmegoldások.
Ez az egész gyógyszeripar (néhány pozitívuma) ellenére nem más, mint becsapdázás.
Sosem fognak kiengedni benneteket a csapdából. Nem az a cél.
Isten irgalmazzon annak, aki a karmaik közé kerül (=a kapitalista gyógyszer- és droglobbinak),
a bűnösöket pedig büntesse meg! Ezt kívánom nekik.
Frontinnal volt szerencsém találkozni. Én azt hiszem 1.5 hónapig szedtem, és 0,25-öset 2x pánikra, tehát nem nagy mennyiségben.
Ami a lényeg, hogy van benne sok igazság amit az előttem szólük írtak, sokszor meg kell gondolni mielőtt belekezd, mivel valódi gyógyhatása nincsen, ameddig szedi az ember, addig elfedi a tüneteket és a hatásnagysága is elenyésző, a placebohatásról nem is beszélve.
Te viszont már szeded, tehát a legfőbb cél a leszokás. Racionálisan is belátható, hogy ha valami nem gyógyít, nagyon elenyésző a hatásnagysága, és iszonyatos megvonási tüneteket okoz, azt jó lenne magunk mögött tudni. Hát nekem ez a kis 1.5 hónapos történet úgy 3-4 hónapomba telt, mire teljesen elhagytam. A lehető leglassabban próbáld meg elhagyni, ha a doki mást nem mond, és a lényeg hogy a lehető legfokozatosabban.Tehát:
-leglassabb: azt jelenti, hogy a teljes gyógyszerelhagyás időtartama a jelen dózistól a 0-ra legyen minél hosszabb
- legfokozatosabb: a legjobb az lenne ha nap, vagy minden másnap 0.025 grammal tudnád csökkenteni az adagokat. Mivel ez nem lehetséges az adagolás miatt, ezért inkább 0.125-el kevesebbet szedj olyan 4-5 napig, majd szintén 0.125-el kevesebbet 4-5 napig egészen odáig, míg el nem hagyod.
Ez a legjobb módszer, ugyanakkora az utolsó kis mennyiség elhagyása még így is elég nehéz lesz. Ezt valahogy ki kell bírni. Annyit tudok mondani hogy olyan 1-2 hét múlva jobb lesz, viszont addig számíts tünetvisszatérésre, más tünetekre (elvonási tünetek), és tünetfelerősödésre.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!