Ti, hogy tudtatok végleg leszokni a dohányzásról? Én a mai napon még nem gyújtottam rá, leakarok szokni. Valami jó tippet adni?
Elhatároztam, hogy le akarok szokni és többé nem dohányozni.
Ennek már több, mint 3 és fél éve. És azóta sem dohányzom.:)
Akarat kérdése az egész. Aki le akar szokni, az leszokik. Aki meg nem akar, az meg nem fog.
Énis rágózok.
4. nap cigi nélkül
Az durva nekem például nem volt erősek az elvonási tünetek, depresszióra nem vagyok hajlamos, csak egy jellegzetes csontokba érezhető érzést tapasztaltam, elég undorító volt de eltünt 2 hét alatt. 2 hónapja nem cigizek, és már egyátalán nem hiányzik, de az első hetekbe se hiányzott nagyon, pedig 4 évig bagóztam, úgyhogy totál emberfüggő az egész.. mostmár csak naponta egyszer jut eszembe 5 percre, még a füstös helyeken is simán eltudom felejteni és nem kivánom vissza
Én is úgy szoktam le hogy alvás után másnap már nem gyújtottam rá, alvás elött még ki is szellöztettem.
Soksikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!