Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet végleg leszokni a...

Hogy lehet végleg leszokni a cigarettától?

Figyelt kérdés
Alan Carr,tabletta,tapasz,stb.Semmi nem segít.Akaratgyenge sem vagyok,32 kilót fogytam.De a cigitől nem tudok megszabadulni!Adjatok tanácsot légyszi! Nemdohányzó okoskodókra nem vagyok kiváncsi,csak arra aki már leszokott!
2014. jún. 19. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ne gyújts rá
2014. jún. 19. 21:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese!
2014. jún. 19. 21:30
 3/10 anonim válasza:

Én a "trafik mutyi" óta nem szembesülök a pénztáraknál a cigivel, és jóformán azóta mondhatom a leszokásom kezdetét!

Ezek után drasztikusan csökkent! 2-3 hónap múlva teljesen le is szoktam!!!

Már fél éve nem bagózom, és eszembe sem jut!

2014. jún. 19. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ezt vagy abbahagyod, vagy nem. Fokozatosan nem lehet leszokni. Döntsd el, akarod e rombolni még az egészséged.
2014. jún. 23. 11:47
 5/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Bocs h nem tudok választ adni.
2014. jún. 23. 11:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha megtudom a titkát,esküszöm mindenkinek segíteni fogok!Tudom,hogy fejben dől el.Azt az egy mondatot keresném,ami elfordítja a kulcsot a fejemben:)
2014. jún. 23. 12:15
 7/10 anonim válasza:
Tényleg fejben dől el :) Minden ember akkor szokik le egyből mikor bebasz a gebasz :\ Kap valami jelzést a szervezetétől, hogy hopp most már nem úgy bírja a dohányzást mint fiatal korban és ebből lesznek a bajok. :\ Másnap már nem fogsz cigizni hidd el és ezt kell megelőzni mert nem biztos, hogy egy szívrohamot túl lehet élni :(
2014. jún. 23. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Testünk a kert, akaratunk a kertész.
2014. jún. 23. 21:57
 9/10 anonim válasza:
Ha nagyon komolyan elszánod magadba (és mivel látom, hogy egy kitartó típus vagy:D) sikerülni fog, hidd el!:)
2014. júl. 7. 23:32
 10/10 459-es rab válasza:

PÓTCSELEKVÉS!!!!

ez anyit jelent hogy hogy valmi újat kell kezdened imátkoz fus gyúrj vagy valmi mert ha aszt az idõt üresen töldöd amit elcigizhetnél hiány ézeted lesz de lekötöd magat észre se veszed!!!

2014. júl. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!