Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet leghatásosabban...

Hogy lehet leghatásosabban leszokni a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2 éve dohányzok eldöntötem, hogy abba hagyom mit kéne tennem?
2014. jún. 19. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Fogod, és kidobod az összes cigit ami nálad van vagy a lakásodban van.

Fogod, és kidobod az öngyújtókat, még véletlenül se legyen a táskádban.

Majd többé nem gyújtasz rá.

Ha azzal jönnél, hogy így nem lehet leszokni akkor tévedsz.

Én 10 év kemény dohányzás után (napi 2 doboz szofi mindig elment) szoktam le így.

Egyik nap kidobtam mindent, és másnap többé nem gyújtottam rá.

Minden az akaraterőtől függ. Ha van akaraterőd leszoksz. Ha nincs akkor csak kínlódni fogsz.

2014. jún. 19. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Majd inkább jövőre hagyod csak abba. Igaz?
2014. jún. 19. 18:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem ezen a nyáron ezt megszeretném csinálni
2014. jún. 19. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Na, itt a remek alkalom. Ne gyújts rá többet. DE MOSTANTÓL. Kész, cigis korszakodnak vége.
2014. jún. 19. 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Nikotintapasz nikotinrágó nekem nem segített. Aztán egy nap eldöntöttem hogy nem gyújtok rá. Elhatározás, akaraterő kérdése. Kitartás :)
2014. jún. 19. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:
pont ezt kell tenni, ELDÖNTENI!!!! Ez csakis az akaraton mulik, agyban döl el minden..... Én 6 éve szoktam le kb 3 évi napi 1-3 szálas és kb 5 év massziv dohányzás után.
2014. jún. 19. 18:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Ahogy a legelső írta.Az ilyen nikotintapasz, tabletta, meg hasonlók, vagy megpróbálod csökkenteni az adagot, nem játszanak.Vagy leteszed - ha van akaraterőd - vagy csak magadat hülyíted és a vége úgyis az, hogy újból rágyújtasz.
2014. jún. 19. 18:36
 8/14 anonim válasza:
Hat sokan mondjak h konnyu la szokni keszulj fel arra h ha nem akkarsz tobbet cigizni 2-3 kg plusz mivel mindig ragnal valamit..de sikesulni fog csak akkarni kell...sok sikert.
2014. jún. 19. 18:37
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat, az elsőt megfogadtan és kidobtan minden cigaretát es ongyújtót, most valhogy olyan hiány érzetem van ez normalis?
2014. jún. 19. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez is más mindenkinél.Nálam pl. van egy doboz cigi.Nem azért nem gyújtok rá,mert nincs,hanem mert nem akarok:)De most hirtelen azt sem tudom hol van:)
2014. jún. 19. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!