Több mint egy hónapja leszoktam a dohányzásról, viszont ma rágyújtottam de nem tüdőztem le egyszer sem. Ez nagyon baj?
Szia!
Legalább nem tüdőzted le.
Tudod Én minden nélkül tettem le már több éve,igen erős dohányos voltam.
Nos amit tarts észben ha egy hónapot kibírsz akkor miért ne bírnál ki 2 hónapot! Ha 2 hónapot kibírsz akkor félév is simán elmegy,ész észre sem veszed hirtelen hogy már évek óta nem szívod :)
Nálam kb 1 éven keresztül tartott az az érzés hogy bármikor rágyújtanék szívesen.Azt hittem hogy ezt az érzést életem végéig megtartom,de hála égnek 1 év után teljesen eltűnt.Most már annyi ideje leszoktam hogy nem is bírom letüdőzni mert köhögök tőle :)
Amikre figyelj oda hogy mikor holtpontok vannak akkor ne gyújts rá! Inkább kerüld a helyzeteket is.
Tőlem nagyon sokan sajnálták aq leszokást,így sok embertől kaptam a szivatást hátha visszaszokom(mert roha dt ingyenélők voltak)
Szóval amikor rád jönnek ezek a dolgok akkor foglald le magad munkával,vagy valami hobbival vagy akármi mással is.
Az első hónapon túl vagy,nehezebb nem lesz!Csak tényleg próbáld kerülni még az ilyen helyzeteket is !
1 hónapot nem vágtad haza ezzel az egy szállal ,ez nem így működik :) Általában az első hét a kritikus,na meg akkor van szívás ha használsz nikotinpótlót....Ezek a nikotinpótlók is csak nagy humbuk meg amellett nem lehet leszokni mert az csak felerősíti azt az érzést hogy rá kell gyújtanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!