Van köztetek olyan, aki leszokott a dohányzásról és nem hízott?
Ha valaki abbahagyja a dohányzást, az NEM azért hízik, mert nem dohányzik, hanem mert helyette eszik.
Én napi 3 dobozról szoktam le, és nem híztam egyetlen kilót sem. Viszont nem is fogyasztottam cigi helyett csokit, cukrot, még egy szelet rántott húst, stb - ezek ismerösök pótlékai.
Kis önfegyelemmel és odafigyeléssel nem fogsz hízni.
Én is egyik napról a másikra tettem le.
Nem is szívtam 3 és fél évig, aztán jött egy olyan helyzet az életemben, amikor kisebb volt már az akaratom, sok problémám volt, amitől kikészültem, így újra dohányozni kezdtem. Nem vagyok rá büszke és rosszul is érzem magam sokszor, hogy ha ennyi ideig kibírtam nélküle, akkor mégis mi a fenének szívom újra, de hát ez van. Igazából ma már inkább úgy gondolom, hogy nem leszoktam, hanem akarattal nem szívtam. De voltak a 3 és fél év alatt is olyan pillanatok, amikor is szívesen rágyújtottam volna, de az akaratom elég erős volt. Aztán már nem.
"Tudod miért híznak cigi mellett? Mert sokan a dohányzást pótcselekvéssel, pl. evéssel helyettesítik. Ha nem zabálod magad tele a cigi helyett, nem fogsz hízni."
Ez nem igaz! 17 év után szoktam le. Nem eszek pótcselekvésként, sőt amíg cigiztem minden nap ettem csokit. Most nem, helyette gyümölcsöt eszek. Mégis feljött már 2 kiló! Szinte minden nap mozgok (szobakerékpár, torna, gyors gyaloglás. Nem mellesleg az anyacserém belassult, szerintem ettől jött fel a 2 kiló. Kérrdező az enyagcseréd fog lelassulni, attól hízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!