Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van valaki aki már leszokott...

Van valaki aki már leszokott a dohányzásról? Mennyi ideig tartanak az elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 5 napban voltak, de kibírható. Napi 2 doboz és 22 év után szoktam le.
2014. jan. 30. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én majd 20 év után tettem le, és kb 1/2-1 napig volt.
2014. jan. 31. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár nekem nem igazán sikerül.
2014. febr. 2. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is kb. egy hétig voltak erősebb elvonási tüneteim, utána már nem igazán, bár a sóvárgás megmaradt(hiányzott a mozdulat és az egyebek, amiket a cigihez kötöttem)még jó darabig. Ez elhatározás kérdése, amíg nem akarod igazán, nem is fog menni.Én bedobtam egy perselybe minden nap azt a pénzt, amit cigire költöttem volna(olyan napi másfél dobozzal szívtam fénykoromban) és hó végén vettem belőle valamit, amire rég óta vágytam(ez a mai árak mellett már elég jelentős összeg). Mindez olyannyira motívált, hogy megtartottam ezt a szokást még pár hónapig, annyi változtatással, hogy már hó végén nem költöttem el a pénzt. Tavaly nyáron abból voltam nyaralni Portugáliában:) Azóta nem rakom félre, beépitettem a hétköznapokba az összeget és olyasmire is jut, amire az előtt nem. Most már arcpirulva gondolok azokra az időkre, mikor huszon-harminc ezreket voltam képes áldozni arra havonta, hogy romboljam a saját egészségem. Továbbá, arra gondolok, hogy bármikor megejthetem(meg is teszem)a havi nagy bevásárlást a nyugdíjas édesanyámnak, ez végképp visszatart attól, hogy valaha az életben újra ilyen ártalmas,felesleges és tökéletesen önző dologra szórjam a pénzem. Mondjuk azt jobb ki sem számolni, az évek alatt mennyit füstöltem el, ezt semmissé tenni nem lehet már, biztosan vérlázító összeget.De változtatni sosem késő, gondolj erre!Sok sikert!
2014. febr. 2. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sokat segített Allen Carr könyve. Ha elolvasod (vagy akár végig hallgatod) és végig gondolod amiket ír, szerintem igazából elég hamar rájössz, hogy nem is annyira jó cigizni. És ha a pszichikai függőség elmúlik onnantól kezdve már nem is annyira nehéz a leszokás!

2. voltam

2014. febr. 2. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Mindenképp abba akarom hagyni!
2014. febr. 2. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

változó

én nem bírom huzamosabb ideig letenni mert teljesen oda a bélrendszerem működése tőle

még 2-3 hét múlva is sík ideg vagyok pedig alapból nagyon békés a természetem

valaki megkérdi pl hogy vagy leüvöltöm úgy hogy még magam is meglepődök rajta

2014. febr. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!